Politie lost twee waarschuwingsschoten bij aanhoudingen verdachten De Klerkstraat Rotterdam (Video)

donderdag 1 januari 2015 06:12

Rotterdam – Agenten arresteerden in de vroege ochtend van 1 januari vier mannen op de Rotterdamse De Klerkstraat na de vermeende bedreiging van een andere man en de mishandeling van een vrouw. Agenten losten daarbij twee waarschuwingsschoten.

Op de De Klerkstraat in Rotterdam zou volgens de melding een man achtervolgd worden door andere mannen die bewapend waren met messen en vuurwapens. Agenten die op de melding afkwamen, werden in de buurt van het opgegeven adres aangesproken door een man. Deze man, die de melder bleek te zijn, was erg overstuur en vertelde dat hij na een ruzie in de relationele sfeer met een mes was bedreigd. Eén van zijn belagers zou een pistool bij zich hebben.

De man leidde de agenten naar een woning waar de verdachten zich op dat moment zouden bevinden. Bij de woning aangekomen zagen de agenten op de galerij een aantal mannen en een vrouw die ruzie hadden. Eén van de mannen gaf de vrouw een vuistslag in haar gezicht. De mannen voldeden aan het signalement dat de melder had opgegeven.

Omdat er mogelijk een vuurwapen in het spel was, besloten de agenten de mannen met behulp van een speciale benaderingstechniek voor gevaarlijke verdachten aan te houden. Een verdachte volgde de gegeven instructies niet op, waarna twee waarschuwingsschoten werden gelost. Hierna kon de man alsnog worden aangehouden. De verdachten, in de leeftijd van 21 tot 57 jaar, zijn overgebracht naar het bureau.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

_DSC1728kl _DSC1732kl _DSC1736kl _DSC1741kl _DSC1745kl _DSC1747kl _DSC1749kl _DSC1751kl _DSC1753kl _DSC1726kl

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie lost twee waarschuwingsschoten bij aanhoudingen verdachten De Klerkstraat Rotterdam (Video)
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Agenten arresteerden in de vroege ochtend van 1 januari vier mannen op de Rotterdamse De Klerkstraat na de vermeende bedreiging van een andere man en de mishandeling van een vrouw. Agenten losten daarbij twee waarschuwingsschoten.

Op de De Klerkstraat in Rotterdam zou volgens de melding een man achtervolgd worden door andere mannen die bewapend waren met messen en vuurwapens. Agenten die op de melding afkwamen, werden in de buurt van het opgegeven adres aangesproken door een man. Deze man, die de melder bleek te zijn, was erg overstuur en vertelde dat hij na een ruzie in de relationele sfeer met een mes was bedreigd. Eén van zijn belagers zou een pistool bij zich hebben.

De man leidde de agenten naar een woning waar de verdachten zich op dat moment zouden bevinden. Bij de woning aangekomen zagen de agenten op de galerij een aantal mannen en een vrouw die ruzie hadden. Eén van de mannen gaf de vrouw een vuistslag in haar gezicht. De mannen voldeden aan het signalement dat de melder had opgegeven.

Omdat er mogelijk een vuurwapen in het spel was, besloten de agenten de mannen met behulp van een speciale benaderingstechniek voor gevaarlijke verdachten aan te houden. Een verdachte volgde de gegeven instructies niet op, waarna twee waarschuwingsschoten werden gelost. Hierna kon de man alsnog worden aangehouden. De verdachten, in de leeftijd van 21 tot 57 jaar, zijn overgebracht naar het bureau.

Foto’s: Jeffrey Jacobs

_DSC1728kl _DSC1732kl _DSC1736kl _DSC1741kl _DSC1745kl _DSC1747kl _DSC1749kl _DSC1751kl _DSC1753kl _DSC1726kl

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!