Zeer grote brand in verzorgingstehuis De Vloot Maassluis

donderdag 1 januari 2015 12:57

Maassluis – Drie mensen zijn donderdagmiddag gewond geraakt door een brand in zorgcentrum De Vloot. In een meterkast op de eerste verdieping was brand ontstaan. Doordat hiermee veel rook gepaard ging moesten een groot aantal hulpbehoevenden worden geëvacueerd uit hun woning.

De brandweer schaalde op naar zeer grote brand om genoeg mankracht ter plaatse te krijgen. Ongeveer 60 personen werden elders ondergebracht. De brandweer wist het vuur snel te blussen. Het ventileren van twee etages nam enige tijd in beslag. In De Vloot zitten onder meer aanleunwoningen en woningen voor gehandicapten.

 

 

 

0 reacties

Zeer grote brand in verzorgingstehuis De Vloot Maassluis
Schrijver:

 

 

Maassluis – Drie mensen zijn donderdagmiddag gewond geraakt door een brand in zorgcentrum De Vloot. In een meterkast op de eerste verdieping was brand ontstaan. Doordat hiermee veel rook gepaard ging moesten een groot aantal hulpbehoevenden worden geëvacueerd uit hun woning.

De brandweer schaalde op naar zeer grote brand om genoeg mankracht ter plaatse te krijgen. Ongeveer 60 personen werden elders ondergebracht. De brandweer wist het vuur snel te blussen. Het ventileren van twee etages nam enige tijd in beslag. In De Vloot zitten onder meer aanleunwoningen en woningen voor gehandicapten.

 

 

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!