17-jarige beschonken bestuurder rijdt lantaarnpaal omver in Ede

vrijdag 2 januari 2015 10:59

Ede – De politie in Ede heeft omstreeks 07:50 uur op nieuwjaarsdag een 17-jarige Edenaar aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, zonder rijbewijs en heling.

Na een avondje stappen in Arnhem zou de jongen in een bocht op de Zanderijweg in Ede tegen een lantaarnpaal zijn gereden. Agenten namen een blaastest af en toen bleek dat de jongen zeer waarschijnlijk te veel had gedronken. Op het politiebureau was de uitslag van de ademanalyse: 540 ugl (ruim 2x de toegestane hoeveelheid). De jonge Edenaar is aangehouden voor rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs.
Tijdens de fouillering in het politiebureau stuitten de agenten op een gestolen rijbewijs. De Edenaar wordt verdacht van heling of diefstal van dit rijbewijs. Hij verklaarde het te gebruiken om zich te legitimeren bij uitgaansgelegenheden.

 

0 reacties

17-jarige beschonken bestuurder rijdt lantaarnpaal omver in Ede
Schrijver:

 

 

Ede – De politie in Ede heeft omstreeks 07:50 uur op nieuwjaarsdag een 17-jarige Edenaar aangehouden op verdenking van rijden onder invloed, zonder rijbewijs en heling.

Na een avondje stappen in Arnhem zou de jongen in een bocht op de Zanderijweg in Ede tegen een lantaarnpaal zijn gereden. Agenten namen een blaastest af en toen bleek dat de jongen zeer waarschijnlijk te veel had gedronken. Op het politiebureau was de uitslag van de ademanalyse: 540 ugl (ruim 2x de toegestane hoeveelheid). De jonge Edenaar is aangehouden voor rijden onder invloed en het rijden zonder rijbewijs.
Tijdens de fouillering in het politiebureau stuitten de agenten op een gestolen rijbewijs. De Edenaar wordt verdacht van heling of diefstal van dit rijbewijs. Hij verklaarde het te gebruiken om zich te legitimeren bij uitgaansgelegenheden.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!