83-jarige vrouw overvallen in woning Den Haag; politie zoekt getuigen

vrijdag 2 januari 2015 11:21

Den Haag – Een nog onbekende man overviel in de nacht van woensdag 31 december op donderdag 1 januari een 83-jarige vrouw in haar woning aan de Parallelweg. Hierbij raakte het slachtoffer behoorlijk gewond.

Het slachtoffer werd even na 02:00 uur opgeschrikt door gerommel aan de deur. Ze besloot poolshoogte te nemen en op het moment dat ze het gordijn opendeed, kreeg ze een flinke klap op haar hoofd. Vervolgens kwam de verdachte binnen en doorzocht de woning. Nadat hij vertrok, wist het slachtoffer haar familie en de politie te alarmeren. Ze is naar het ziekenhuis vervoerd om te worden behandeld aan letsel aan haar hoofd. In de woning werden persoonlijke goederen weggenomen. Uit onderzoek bleek dat de vermoedelijke overvaller de ruit van de woning had verbroken. Toen de vrouw de gordijnen openschoof, kreeg zij via d everbroken ruit vermoedelijk een klap.

Signalement
De verdachte is een man van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst. Hij is tussen de 1.60 m. en 1.70 m. lang en droeg ten tijde van de overval donkere kleding. De politie vermoedt dat de verdachte enkele minuten voor de overval al rond de woning aanwezig was.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Hoefkade via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

0 reacties

83-jarige vrouw overvallen in woning Den Haag; politie zoekt getuigen
Schrijver:

 

 

Den Haag – Een nog onbekende man overviel in de nacht van woensdag 31 december op donderdag 1 januari een 83-jarige vrouw in haar woning aan de Parallelweg. Hierbij raakte het slachtoffer behoorlijk gewond.

Het slachtoffer werd even na 02:00 uur opgeschrikt door gerommel aan de deur. Ze besloot poolshoogte te nemen en op het moment dat ze het gordijn opendeed, kreeg ze een flinke klap op haar hoofd. Vervolgens kwam de verdachte binnen en doorzocht de woning. Nadat hij vertrok, wist het slachtoffer haar familie en de politie te alarmeren. Ze is naar het ziekenhuis vervoerd om te worden behandeld aan letsel aan haar hoofd. In de woning werden persoonlijke goederen weggenomen. Uit onderzoek bleek dat de vermoedelijke overvaller de ruit van de woning had verbroken. Toen de vrouw de gordijnen openschoof, kreeg zij via d everbroken ruit vermoedelijk een klap.

Signalement
De verdachte is een man van vermoedelijk Noord-Afrikaanse afkomst. Hij is tussen de 1.60 m. en 1.70 m. lang en droeg ten tijde van de overval donkere kleding. De politie vermoedt dat de verdachte enkele minuten voor de overval al rond de woning aanwezig was.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze overval of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader(s)? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Hoefkade via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!