Dronken bestuurder is hardleers en negeert rijverbod Terneuzen

vrijdag 2 januari 2015 08:45

Terneuzen – Een 59-jarige man uit de gemeente Terneuzen is kort na het invorderen van zijn rijbewijs toch weer in de auto gestapt. Toen hij voor de tweede keer betrapt werd is hij aangehouden.

De man werd op donderdag 1 januari rond 21:18 uur op de Meester. F.J. Haarmanweg aan de kant gezet. De politie had een melding binnen gekregen dat de verdachte met zijn auto over de weg slingerde. Agenten namen een blaastest bij hem af. Hij blies 975 ug/l, ruim vier keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd. Daarnaast kreeg hij ook een rijverbod uitgereikt. Rond 23.11 uur werd de man op dezelfde weg opnieuw betrapt. Hij was weer achter het stuur van zijn auto gekropen. Agenten gaven de verdachte een stopteken en hielden hem aan. Na verhoor is hij met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

 

0 reacties

Dronken bestuurder is hardleers en negeert rijverbod Terneuzen
Schrijver:

 

 

Terneuzen – Een 59-jarige man uit de gemeente Terneuzen is kort na het invorderen van zijn rijbewijs toch weer in de auto gestapt. Toen hij voor de tweede keer betrapt werd is hij aangehouden.

De man werd op donderdag 1 januari rond 21:18 uur op de Meester. F.J. Haarmanweg aan de kant gezet. De politie had een melding binnen gekregen dat de verdachte met zijn auto over de weg slingerde. Agenten namen een blaastest bij hem af. Hij blies 975 ug/l, ruim vier keer de toegestane hoeveelheid. Zijn rijbewijs werd direct ingevorderd. Daarnaast kreeg hij ook een rijverbod uitgereikt. Rond 23.11 uur werd de man op dezelfde weg opnieuw betrapt. Hij was weer achter het stuur van zijn auto gekropen. Agenten gaven de verdachte een stopteken en hielden hem aan. Na verhoor is hij met een proces-verbaal naar huis gestuurd.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!