Getuige tipt politie Tilburg, inbreker op heterdaad opgepakt

Date:

Deel bericht:

Tilburg – Een 42-jarige man uit Tilburg zit vast op verdenking van een inbraakpoging. Dankzij de melding van een getuige konden agenten de verdachte inrekenen.

De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag 1 januari op vrijdag 2 januari 2015. Om 01:15 uur meldde een getuige dat er werd ingebroken in een winkel voor Oosterse specialiteiten op de Korvelseweg. Agenten konden de inbreker inrekenen nog voordat hij het pand kon betreden. Hij had een ruit van de toegangsdeur vernield. De 42-jarige verdachte werd gearresteerd en ingesloten. De politie onderzoekt of hij mogelijk ook betrokken was bij een inbraakpoging bij een supermarkt, eveneens aan de Korvelseweg. Deze inbraakpoging vond rond 00.45 uur plaats.

- Advertisement -

112 daar vang je boeven mee!
In deze situatie konden agenten meteen in actie komen, omdat een getuige snel alarm sloeg. De politie vraagt om verdachte situaties meteen te melden. Bel 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Zeker als u getuige bent van geweld, inbraak of een overval. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...