Getuige tipt politie Tilburg, inbreker op heterdaad opgepakt

vrijdag 2 januari 2015 11:08

Tilburg – Een 42-jarige man uit Tilburg zit vast op verdenking van een inbraakpoging. Dankzij de melding van een getuige konden agenten de verdachte inrekenen.

De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag 1 januari op vrijdag 2 januari 2015. Om 01:15 uur meldde een getuige dat er werd ingebroken in een winkel voor Oosterse specialiteiten op de Korvelseweg. Agenten konden de inbreker inrekenen nog voordat hij het pand kon betreden. Hij had een ruit van de toegangsdeur vernield. De 42-jarige verdachte werd gearresteerd en ingesloten. De politie onderzoekt of hij mogelijk ook betrokken was bij een inbraakpoging bij een supermarkt, eveneens aan de Korvelseweg. Deze inbraakpoging vond rond 00.45 uur plaats.

112 daar vang je boeven mee!
In deze situatie konden agenten meteen in actie komen, omdat een getuige snel alarm sloeg. De politie vraagt om verdachte situaties meteen te melden. Bel 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Zeker als u getuige bent van geweld, inbraak of een overval. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

 

0 reacties

Getuige tipt politie Tilburg, inbreker op heterdaad opgepakt
Schrijver:

 

 

Tilburg – Een 42-jarige man uit Tilburg zit vast op verdenking van een inbraakpoging. Dankzij de melding van een getuige konden agenten de verdachte inrekenen.

De inbraak vond plaats in de nacht van donderdag 1 januari op vrijdag 2 januari 2015. Om 01:15 uur meldde een getuige dat er werd ingebroken in een winkel voor Oosterse specialiteiten op de Korvelseweg. Agenten konden de inbreker inrekenen nog voordat hij het pand kon betreden. Hij had een ruit van de toegangsdeur vernield. De 42-jarige verdachte werd gearresteerd en ingesloten. De politie onderzoekt of hij mogelijk ook betrokken was bij een inbraakpoging bij een supermarkt, eveneens aan de Korvelseweg. Deze inbraakpoging vond rond 00.45 uur plaats.

112 daar vang je boeven mee!
In deze situatie konden agenten meteen in actie komen, omdat een getuige snel alarm sloeg. De politie vraagt om verdachte situaties meteen te melden. Bel 112 als de politie onmiddellijk in actie moet komen. Zeker als u getuige bent van geweld, inbraak of een overval. Het landelijke nummer 0900-8844 kan gebruikt worden voor niet-spoedeisende situaties.

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!