Grote zoekactie naar inbrekers Curtis Poortugaal

vrijdag 2 januari 2015 20:48

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een zoekactie opgezet na een inbraak aan de Curtis, na de inbraak sloegen twee licht getinte mannen in onbekende richting op de vlucht. Met meerdere eenheden zoekt de politie inmiddels naar de daders.

Inmiddels is er overleg om ook de politiehelikopter in te zetten zodat deze kan ondersteunen bij de zoekactie. Beide inbrekers zijn donker gekleed en hebben mutsen op. Een van de daders is slank, de andere is gezet.

 

0 reacties

Grote zoekactie naar inbrekers Curtis Poortugaal
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft vrijdagavond een zoekactie opgezet na een inbraak aan de Curtis, na de inbraak sloegen twee licht getinte mannen in onbekende richting op de vlucht. Met meerdere eenheden zoekt de politie inmiddels naar de daders.

Inmiddels is er overleg om ook de politiehelikopter in te zetten zodat deze kan ondersteunen bij de zoekactie. Beide inbrekers zijn donker gekleed en hebben mutsen op. Een van de daders is slank, de andere is gezet.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!