Vier mannen aangehouden voor bedrijfsinbraak Coenecoop Waddinxveen

Date:

Deel bericht:

Waddinxveen – De politie hield donderdag 1 januari vier mannen aan op het Coenecoop in Waddinxveen. De mannen worden verdacht van het plegen van een inbraak in een bedrijf.

Een oplettende getuige alarmeerde rond 08:45 uur de politie, omdat hij de vier mannen zich verdacht zag ophouden bij het betreffende pand op het Coenecoop. Agenten snelden zich naar het pand, maar troffen niemand meer aan. Wel werden er inderdaad sporen van braak aangetroffen. In de directe omgeving hield de politie de vier mannen aan. Zij voldeden aan het opgegeven signalement en er kwamen sporen van de braak overeen met de aangehouden mannen. De mannen (16, 17, 18 en 22 en afkomstig uit Waddinxveen) zijn aangehouden en later op de dag naar huis gestuurd. Zij mogen zich op een later moment verantwoorden. De politie onderzoekt de zaak.

- Advertisement -

Ziet u iets verdachts?
Staat er een onbekend persoon in de auto van uw buurman te gluren? Hangt iemand verdacht veel rond in uw straat? Dat is verdacht! Ziet u dit soort situaties, noteer dan het signalement van de verdachten en wanneer mogelijk een kenteken. Bel daarnaast altijd direct 112. De politie kan dan snel ter plaatse zijn om verdachte personen te controleren of op te pakken.

- Advertisement -
spot_img

Gerelateerd

Elektrische fiets vliegt in de brand, brandweer weet erger te voorkomen Justus van Effenlaan Waddinxveen

Waddinxveen - Vrijdagmiddag 19 april omstreeks 17:43 is er brand uitgebroken in een tuinhuisje aan de Justus van...

Traumahelikopter assisteert bij ernstige noodsituatie in een woning Zuidplaslaan Waddinxveen

Waddinxveen - Zondagmiddag 14 april omstreeks 13:45 zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een incident in een woning aan...

Ravage nadat automobilist geparkeerde auto’s ramt Noordkade Waddinxveen

Waddinxveen - Een automobilist heeft vrijdagavond voor een ravage gezorgd op de Noordkade in Waddinxveen. De bestuurder raakte...

Autoverhuurder vindt pony’s in bestelbus

Woensdag 27 december had een verhuurder van onder andere bestelbusjes en wel heel bijzondere vondst. In een busje...