Vier mannen aangehouden voor bedrijfsinbraak Coenecoop Waddinxveen

vrijdag 2 januari 2015 09:49

Waddinxveen – De politie hield donderdag 1 januari vier mannen aan op het Coenecoop in Waddinxveen. De mannen worden verdacht van het plegen van een inbraak in een bedrijf.

Een oplettende getuige alarmeerde rond 08:45 uur de politie, omdat hij de vier mannen zich verdacht zag ophouden bij het betreffende pand op het Coenecoop. Agenten snelden zich naar het pand, maar troffen niemand meer aan. Wel werden er inderdaad sporen van braak aangetroffen. In de directe omgeving hield de politie de vier mannen aan. Zij voldeden aan het opgegeven signalement en er kwamen sporen van de braak overeen met de aangehouden mannen. De mannen (16, 17, 18 en 22 en afkomstig uit Waddinxveen) zijn aangehouden en later op de dag naar huis gestuurd. Zij mogen zich op een later moment verantwoorden. De politie onderzoekt de zaak.

Ziet u iets verdachts?
Staat er een onbekend persoon in de auto van uw buurman te gluren? Hangt iemand verdacht veel rond in uw straat? Dat is verdacht! Ziet u dit soort situaties, noteer dan het signalement van de verdachten en wanneer mogelijk een kenteken. Bel daarnaast altijd direct 112. De politie kan dan snel ter plaatse zijn om verdachte personen te controleren of op te pakken.

 

0 reacties

Vier mannen aangehouden voor bedrijfsinbraak Coenecoop Waddinxveen
Schrijver:

 

 

Waddinxveen – De politie hield donderdag 1 januari vier mannen aan op het Coenecoop in Waddinxveen. De mannen worden verdacht van het plegen van een inbraak in een bedrijf.

Een oplettende getuige alarmeerde rond 08:45 uur de politie, omdat hij de vier mannen zich verdacht zag ophouden bij het betreffende pand op het Coenecoop. Agenten snelden zich naar het pand, maar troffen niemand meer aan. Wel werden er inderdaad sporen van braak aangetroffen. In de directe omgeving hield de politie de vier mannen aan. Zij voldeden aan het opgegeven signalement en er kwamen sporen van de braak overeen met de aangehouden mannen. De mannen (16, 17, 18 en 22 en afkomstig uit Waddinxveen) zijn aangehouden en later op de dag naar huis gestuurd. Zij mogen zich op een later moment verantwoorden. De politie onderzoekt de zaak.

Ziet u iets verdachts?
Staat er een onbekend persoon in de auto van uw buurman te gluren? Hangt iemand verdacht veel rond in uw straat? Dat is verdacht! Ziet u dit soort situaties, noteer dan het signalement van de verdachten en wanneer mogelijk een kenteken. Bel daarnaast altijd direct 112. De politie kan dan snel ter plaatse zijn om verdachte personen te controleren of op te pakken.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!