Zwaar en lichtgewonde na éénzijdig ongeval A16 Terbregseplein Rotterdam

vrijdag 2 januari 2015 22:30

Rotterdam  – Door een éénzijdig ongeval in de bocht van het Terbregseplein op de A16 naar de A20 richting Hoek van Holland zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. De auto kwam door een nog onbekende oorzaak tot stilstand tegen de vangrail en de middengeleider voor de afscheiding met de vrachtwagenstrook.

De gehele voorkant van de auto zat in elkaar, en de brandweer kwam dan ook met spoed ter plaatse omdat één van de inzittenden bekneld zou zitten. Ter plaatse bleek dit niet het geval te zijn. Zij hebben hand- en spandiensten aan het ambulancepersoneel verleend. Één van de slachtoffers raakte ernstig gewond, deze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De andere inzittende is eveneens naar het ziekenhuis gebracht maar was niet levensbedreigend gewond.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vanwege het onderzoek is de bocht richting Hoek van Holland enkele uren afgesloten geweest. Verkeer wat richting Hoek van Holland wilde kon richting Gouda om vervolgens te draaien bij de afrit Capelle aan den IJssel.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

3 Reacties

 1. Googler

  Ik zag het voor me gebeuren, ze reed te hard voor een bocht en remde vol op waar door ze uit de bocht ging. Ik hoop dat het goed komt!

 2. Ezgi

  Ik zag het voor me gebeuren, ze reed te hard voor een bocht en remde vol op waar door ze uit de bocht ging. Ik hoop dat het goed komt!

  • Č. Ludvík

   ok

Zwaar en lichtgewonde na éénzijdig ongeval A16 Terbregseplein Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam  – Door een éénzijdig ongeval in de bocht van het Terbregseplein op de A16 naar de A20 richting Hoek van Holland zijn vrijdagavond twee personen gewond geraakt. De auto kwam door een nog onbekende oorzaak tot stilstand tegen de vangrail en de middengeleider voor de afscheiding met de vrachtwagenstrook.

De gehele voorkant van de auto zat in elkaar, en de brandweer kwam dan ook met spoed ter plaatse omdat één van de inzittenden bekneld zou zitten. Ter plaatse bleek dit niet het geval te zijn. Zij hebben hand- en spandiensten aan het ambulancepersoneel verleend. Één van de slachtoffers raakte ernstig gewond, deze werd met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De andere inzittende is eveneens naar het ziekenhuis gebracht maar was niet levensbedreigend gewond.

Hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren is niet bekend. Vanwege het onderzoek is de bocht richting Hoek van Holland enkele uren afgesloten geweest. Verkeer wat richting Hoek van Holland wilde kon richting Gouda om vervolgens te draaien bij de afrit Capelle aan den IJssel.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!