Politie gaat over naar één landelijke personeelssysteem

zaterdag 3 januari 2015 16:08

Landelijk – Op maandag 5 januari gaat de politie over op één landelijke versie van de personeelssystemen. De politie werkt nu nog met 27 regionale versies. Alle politie medewerkers kunnen dan de meeste personeelszaken online regelen. Dit breid zich verder uit in de loop van het jaar. Het maakt gegevens beter uitwisselbaar, de kosten van beheer en onderhoud zijn lager en dankzij een nieuw en modern personeelssysteem hebben agenten minder papierwerk.

 

0 reacties

Politie gaat over naar één landelijke personeelssysteem
Schrijver:

 

 

Landelijk – Op maandag 5 januari gaat de politie over op één landelijke versie van de personeelssystemen. De politie werkt nu nog met 27 regionale versies. Alle politie medewerkers kunnen dan de meeste personeelszaken online regelen. Dit breid zich verder uit in de loop van het jaar. Het maakt gegevens beter uitwisselbaar, de kosten van beheer en onderhoud zijn lager en dankzij een nieuw en modern personeelssysteem hebben agenten minder papierwerk.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!