Brandweer redt konijn bij keukenbrand Robert van ’t Hoffstraat Rotterdam

zondag 4 januari 2015 22:41

Rotterdam – In een woning aan de Robert van ’t Hoffstraat in de Rotterdamse wijk Nesselande is zondagmiddag brand ontstaan. Direct ging de brandweer met spoed ter plaatse en trof in dd woning een keukenbrand aan.

De brandweer wist het vuur snel te doven en bracht een konijn in veiligheid. De woning heeft door de brand veel schade opgelopen. Omdat er problemen zijn met de waterdruk in Nesselande kwam er een schuimblusvoertuig ter plaatse. Deze heeft 9000liter water en 3000 liter schuim bij zich.

Foto : Twitter Kazerne Metaalhof

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt konijn bij keukenbrand Robert van ’t Hoffstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – In een woning aan de Robert van ’t Hoffstraat in de Rotterdamse wijk Nesselande is zondagmiddag brand ontstaan. Direct ging de brandweer met spoed ter plaatse en trof in dd woning een keukenbrand aan.

De brandweer wist het vuur snel te doven en bracht een konijn in veiligheid. De woning heeft door de brand veel schade opgelopen. Omdat er problemen zijn met de waterdruk in Nesselande kwam er een schuimblusvoertuig ter plaatse. Deze heeft 9000liter water en 3000 liter schuim bij zich.

Foto : Twitter Kazerne Metaalhof

image

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!