Man uit coma na vuurwerkbom Zoetermeer

zondag 4 januari 2015 15:45

De 52-Jarige man die dinsdag 23 december gewond raakte op de Duinkerkenhove door een vuurwerkbom, maakt het naar omstandigheden goed. De man is uit coma en hersteld van de brandwonden aan zijn handen en gezicht. In totaal brandden 3 auto’s af door de vuurwerkbom. Een 4de auto raakte licht beschadigd en van een huis sprong een ruit. Degene die de vuurwerkbom afgestoken heeft, wordt gezocht door de politie.

 

0 reacties

Man uit coma na vuurwerkbom Zoetermeer
Schrijver:

 

 

De 52-Jarige man die dinsdag 23 december gewond raakte op de Duinkerkenhove door een vuurwerkbom, maakt het naar omstandigheden goed. De man is uit coma en hersteld van de brandwonden aan zijn handen en gezicht. In totaal brandden 3 auto’s af door de vuurwerkbom. Een 4de auto raakte licht beschadigd en van een huis sprong een ruit. Degene die de vuurwerkbom afgestoken heeft, wordt gezocht door de politie.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!