Bewoner lichtgewond na overval Westerbeekstraat Rotterdam

maandag 5 januari 2015 22:20

Rotterdam – Een bewoner is maandagavond omstreeks 21:50 uur gewond geraakt nadat deze werd overvallen in eigen woning aan de Westerbeekstraat. Drie mannen en vrouw belden aan en drongen de woning binnen.

Hoe het slachtoffer gewond is geraakt, is niet bekend. Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer aan lichte verwondingen te behandelen. Of het viertal iets heeft buitgemaakt is niet bekend. De politie doet onderzoek.

Foto : Twitter @DePolitieheli

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Bewoner lichtgewond na overval Westerbeekstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een bewoner is maandagavond omstreeks 21:50 uur gewond geraakt nadat deze werd overvallen in eigen woning aan de Westerbeekstraat. Drie mannen en vrouw belden aan en drongen de woning binnen.

Hoe het slachtoffer gewond is geraakt, is niet bekend. Een ambulance kwam ter plaatse om het slachtoffer aan lichte verwondingen te behandelen. Of het viertal iets heeft buitgemaakt is niet bekend. De politie doet onderzoek.

Foto : Twitter @DePolitieheli

image

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!