Gewonden bij steekpartij in woning Albert Plesmanplein Gouda

maandag 5 januari 2015 18:54

Gouda – Bij een steekincident in een woning  op het Albert Plesmanplein zijn maandagavond twee gewonden gevallen. Een Mobiel Medisch Team kwam vanuit Rotterdam ter plaatse om medische ondersteuning te bieden, op het moment dat de politie de woning in stapte werden er twee personen met verwondingen aangetroffen.

Naar de aanleiding van het steekincident zal een nader onderzoek worden ingesteld, hieruit zal moeten blijken wat er aan het steekincident vooraf is gegaan.

 

0 reacties

Gewonden bij steekpartij in woning Albert Plesmanplein Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Bij een steekincident in een woning  op het Albert Plesmanplein zijn maandagavond twee gewonden gevallen. Een Mobiel Medisch Team kwam vanuit Rotterdam ter plaatse om medische ondersteuning te bieden, op het moment dat de politie de woning in stapte werden er twee personen met verwondingen aangetroffen.

Naar de aanleiding van het steekincident zal een nader onderzoek worden ingesteld, hieruit zal moeten blijken wat er aan het steekincident vooraf is gegaan.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!