Man (26) bijt agent in arm Nieuwe Haven Gouda

maandag 5 januari 2015 18:58

Gouda – Een 26-jarige man uit Gouda heeft zondagochtend een agent in de arm gebeten. De man werd tijdens een verkeerscontrole aangehouden aan de Nieuwe Haven.  Daar ging hij vervolgens dusdanig door het lint dat hij een politiewagen geplaatst moest worden.

Een 28-jarige Gouwenaar, die in dezelfde auto zat werd eveneens aangehouden omdat hij de aanhouding van zijn maat wilde voorkomen en beledigde de agenten. De 26-jarige man uit Gouda stapte later uit het politievoertuig toen zijn vriendin verhaal kwam halen bij de agenten. Hij werd terug de auto in geduwd, waarop hij één van de agenten in zijn arm beet.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (26) bijt agent in arm Nieuwe Haven Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Een 26-jarige man uit Gouda heeft zondagochtend een agent in de arm gebeten. De man werd tijdens een verkeerscontrole aangehouden aan de Nieuwe Haven.  Daar ging hij vervolgens dusdanig door het lint dat hij een politiewagen geplaatst moest worden.

Een 28-jarige Gouwenaar, die in dezelfde auto zat werd eveneens aangehouden omdat hij de aanhouding van zijn maat wilde voorkomen en beledigde de agenten. De 26-jarige man uit Gouda stapte later uit het politievoertuig toen zijn vriendin verhaal kwam halen bij de agenten. Hij werd terug de auto in geduwd, waarop hij één van de agenten in zijn arm beet.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!