Man (54) met nog 25-cel en waslijst aan overtredingen gepakt in Ewijk

maandag 5 januari 2015 15:06

Ewijk – Zondagmiddag heeft de politie een 54-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet, onverzekerd rijden, opgeven van een valse naam en hij had nog voor 1267 euro boetes openstaan.

Agenten reden op de Ficarystraat in Ewijk en zagen een auto rijden die in de richting van de Schoenaker reed. Hij trok de aandacht van de agenten omdat hij behoorlijk slingerde. Hij werd staande gehouden maar kon zich niet legitimeren. Zijn bijrijdster werd even apart aangesproken en gevraagd wie de bestuurder was. Daaruit bleek al snel met wie de agenten werkelijk te maken hadden.

Dat hij een valse naam opgaf was wel te verklaren. Hij bleek nog 25 dagen te moeten uitzitten of een boete van 1267 euro te voldoen. Tijdens de controle kwam ook naar voren dat de auto niet verzekerd was. Met de fouillering troffen de agenten nog een buisje met vermoedelijk speed aan. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd proces-verbaal opgemaakt en daarna werd de verdachte ingesloten.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man (54) met nog 25-cel en waslijst aan overtredingen gepakt in Ewijk
Schrijver:

 

 

Ewijk – Zondagmiddag heeft de politie een 54-jarige man zonder vaste woonplaats aangehouden. Hij wordt verdacht van overtreding van de Opiumwet, onverzekerd rijden, opgeven van een valse naam en hij had nog voor 1267 euro boetes openstaan.

Agenten reden op de Ficarystraat in Ewijk en zagen een auto rijden die in de richting van de Schoenaker reed. Hij trok de aandacht van de agenten omdat hij behoorlijk slingerde. Hij werd staande gehouden maar kon zich niet legitimeren. Zijn bijrijdster werd even apart aangesproken en gevraagd wie de bestuurder was. Daaruit bleek al snel met wie de agenten werkelijk te maken hadden.

Dat hij een valse naam opgaf was wel te verklaren. Hij bleek nog 25 dagen te moeten uitzitten of een boete van 1267 euro te voldoen. Tijdens de controle kwam ook naar voren dat de auto niet verzekerd was. Met de fouillering troffen de agenten nog een buisje met vermoedelijk speed aan. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het bureau. Daar werd proces-verbaal opgemaakt en daarna werd de verdachte ingesloten.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!