Man lichtgewond na auto te water door gladheid Zevenaar

maandag 5 januari 2015 04:03

Zevenaar – Een 44-jarige automobilist uit Zevenaar is maandagochtend in het ziekenhuis beland nadat hij in zijn woonplaats te water was geraakt. De oorzaak van het ongeval was te wijten aan plaatselijke gladheid.

De Zevenaarder reed omstreeks 04.15 uur vanochtend vanuit Oud Zevenaar over de Ooysedijk. Bij een bocht in de weg ter hoogte van de Breuly merkte de bestuurder dat zijn wagen begon te glijden en uiteindelijk in de sloot belandde. De Zevenaarder kampte met rugklachten en had een nat pak. Ambulancepersoneel ontfermde zich verder over hem en nam hem voor controle mee naar het ziekenhuis.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Man lichtgewond na auto te water door gladheid Zevenaar
Schrijver:

 

 

Zevenaar – Een 44-jarige automobilist uit Zevenaar is maandagochtend in het ziekenhuis beland nadat hij in zijn woonplaats te water was geraakt. De oorzaak van het ongeval was te wijten aan plaatselijke gladheid.

De Zevenaarder reed omstreeks 04.15 uur vanochtend vanuit Oud Zevenaar over de Ooysedijk. Bij een bocht in de weg ter hoogte van de Breuly merkte de bestuurder dat zijn wagen begon te glijden en uiteindelijk in de sloot belandde. De Zevenaarder kampte met rugklachten en had een nat pak. Ambulancepersoneel ontfermde zich verder over hem en nam hem voor controle mee naar het ziekenhuis.

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!