Twee medewerkers tankstation zwaargewond na overval Soembaplein Ede

maandag 5 januari 2015 18:39

Ede – Twee medewerkers van een tankstation aan het Soembaplein in Ede zijn zondagavond 4 januari ernstig gewond geraakt bij een gewapende overval. Beide slachtoffers, twee mannen van 43 en 61 jaar, zijn opgenomen in het ziekenhuis. Hun toestand is op dit moment stabiel.

De overvaller kwam die avond even voor 18.30 uur de shop van het tankstation binnen en eiste onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek geld. Er waren op dat moment geen klanten in de zaak. Beide medewerkers probeerden de overvaller te ontwapenen. In de daaropvolgende vechtpartij trok de overvaller een mes en verwondde de beide medewerkers daarmee. De overvaller sloeg vervolgens zonder buit op de vlucht.

Buurtonderzoek
Beide slachtoffers zijn direct per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door de politie is een buurtonderzoek ingesteld, waarbij onder meer kleding is aangetroffen die vermoedelijk van de dader is. Volgens de slachtoffers droeg de overvaller een donkere trainingsbroek en een donkerblauwe nylon jas met een capuchon over het gezicht. Hij was ongeveer 25 jaar oud en tussen de 1.80 m en 1.85 m lang.

Burgernet
De politie heeft direct na de overval een Burgernetbericht verspreid, maar dat heeft nog niet tot concrete aanknopingspunten geleid richting de dader. De politie roept getuigen op te reageren via 0900-8844. Kent u de dader maar kent die u ook? Bel dan anoniem naar Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee medewerkers tankstation zwaargewond na overval Soembaplein Ede
Schrijver:

 

 

Ede – Twee medewerkers van een tankstation aan het Soembaplein in Ede zijn zondagavond 4 januari ernstig gewond geraakt bij een gewapende overval. Beide slachtoffers, twee mannen van 43 en 61 jaar, zijn opgenomen in het ziekenhuis. Hun toestand is op dit moment stabiel.

De overvaller kwam die avond even voor 18.30 uur de shop van het tankstation binnen en eiste onder dreiging van een vuurwapen of iets wat daarop leek geld. Er waren op dat moment geen klanten in de zaak. Beide medewerkers probeerden de overvaller te ontwapenen. In de daaropvolgende vechtpartij trok de overvaller een mes en verwondde de beide medewerkers daarmee. De overvaller sloeg vervolgens zonder buit op de vlucht.

Buurtonderzoek
Beide slachtoffers zijn direct per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. Door de politie is een buurtonderzoek ingesteld, waarbij onder meer kleding is aangetroffen die vermoedelijk van de dader is. Volgens de slachtoffers droeg de overvaller een donkere trainingsbroek en een donkerblauwe nylon jas met een capuchon over het gezicht. Hij was ongeveer 25 jaar oud en tussen de 1.80 m en 1.85 m lang.

Burgernet
De politie heeft direct na de overval een Burgernetbericht verspreid, maar dat heeft nog niet tot concrete aanknopingspunten geleid richting de dader. De politie roept getuigen op te reageren via 0900-8844. Kent u de dader maar kent die u ook? Bel dan anoniem naar Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!