Auto’s uitgebrand voor gevel van woning Lunenburgdam Rotterdam

dinsdag 6 januari 2015 04:22

Rotterdam – Kort na middernacht moest de brandweer uitrukken naar Beverwaard voor een auto in de brand aan de Lunenburgdam. Ter plaatse bleken de auto voor een woning in de brand te staan. Een tweede auto had inmiddels ook al vlamgevat.

De brandweer kon voorkomen dat de woning veel schade opliep door de brand. Wel zijn wat plastic materialen gesmolten door de hitte. De politie zal samen met de brandweer onderzoek doen naar toedracht van de brand. Er wordt gekeken of er sprake kan zijn van brandstichting.

Foto’s : Ad Staal

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto’s uitgebrand voor gevel van woning Lunenburgdam Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Kort na middernacht moest de brandweer uitrukken naar Beverwaard voor een auto in de brand aan de Lunenburgdam. Ter plaatse bleken de auto voor een woning in de brand te staan. Een tweede auto had inmiddels ook al vlamgevat.

De brandweer kon voorkomen dat de woning veel schade opliep door de brand. Wel zijn wat plastic materialen gesmolten door de hitte. De politie zal samen met de brandweer onderzoek doen naar toedracht van de brand. Er wordt gekeken of er sprake kan zijn van brandstichting.

Foto’s : Ad Staal

image

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!