Gewonde na ongeval tussen tram en auto Coolsingel Rotterdam

dinsdag 6 januari 2015 13:54

ROTTERDAM – Dinsdagmiddag 6 januari net voor 13.00 uur is er een ongeluk tussen auto en een tram gebeurd op de Coolsingel in Rotterdam. De twee raakten elkaar op de kruising met de Meent.

Een passagier in de tram raakte dusdanig gewond dat deze voor verdere behandeling naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De automobilist kwam er goed vanaf. Door het ongeval werd het tramverkeer richting Rotterdam Centraal en Rotterdam Zuid stilgelegd. Nadat de politie een onderzoek had ingesteld kon de route weer worden vrijgegeven.

Foto : Ad Staal

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na ongeval tussen tram en auto Coolsingel Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Dinsdagmiddag 6 januari net voor 13.00 uur is er een ongeluk tussen auto en een tram gebeurd op de Coolsingel in Rotterdam. De twee raakten elkaar op de kruising met de Meent.

Een passagier in de tram raakte dusdanig gewond dat deze voor verdere behandeling naar het ziekenhuis moest worden gebracht. De automobilist kwam er goed vanaf. Door het ongeval werd het tramverkeer richting Rotterdam Centraal en Rotterdam Zuid stilgelegd. Nadat de politie een onderzoek had ingesteld kon de route weer worden vrijgegeven.

Foto : Ad Staal

image

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!