Huizen kort ontruimd na brand in kelder café Bacchus Bergstraat Rotterdam

dinsdag 6 januari 2015 08:52

Rotterdam – De brandweer heeft dinsdagmorgen korte tijd een aantal woningen ontruimd boven café bacchus in de Bergstraat nadat er brand was ontstaan. Ter plaatse bleek er brand te woeden in de kelder van het café.

De brandweer besloot vanwege de rook de woningen te ontruimen. De brand was echter niet zo groot en deze was dan ook snel geblust. Nadat de woningen en het caféz zijn geventileerd mochten de bewoners hun huizen weer in.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Huizen kort ontruimd na brand in kelder café Bacchus Bergstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De brandweer heeft dinsdagmorgen korte tijd een aantal woningen ontruimd boven café bacchus in de Bergstraat nadat er brand was ontstaan. Ter plaatse bleek er brand te woeden in de kelder van het café.

De brandweer besloot vanwege de rook de woningen te ontruimen. De brand was echter niet zo groot en deze was dan ook snel geblust. Nadat de woningen en het caféz zijn geventileerd mochten de bewoners hun huizen weer in.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!