Vier minderjarigen gepakt voor brandstichting Weteringpoort Noordwijk

dinsdag 6 januari 2015 14:00

Noordwijk – De politie hield maandag 5 januari vier minderjarigen aan voor het in brand steken van kerstbomen in de Weteringpoort.

Omstreeks 13.00 uur gingen agenten af op een melding van brandstichting in de Weteringpoort. Getuigen hadden vier jongens gezien die daar een aantal kerstbomen in brand hadden gestoken. Hierdoor vatte een naastgelegen vuilcontainer en houten schuur vlam. De brandweer wist het vuur te blussen.

Doordat er goede signalementen van de jongens beschikbaar waren konden zij niet veel later in de Zeestraat worden aangehouden. Het gaat om twee jongens uit Noordwijk (14, 15) en twee jongens uit Leiden (14, 15). Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Vier minderjarigen gepakt voor brandstichting Weteringpoort Noordwijk
Schrijver:

 

 

Noordwijk – De politie hield maandag 5 januari vier minderjarigen aan voor het in brand steken van kerstbomen in de Weteringpoort.

Omstreeks 13.00 uur gingen agenten af op een melding van brandstichting in de Weteringpoort. Getuigen hadden vier jongens gezien die daar een aantal kerstbomen in brand hadden gestoken. Hierdoor vatte een naastgelegen vuilcontainer en houten schuur vlam. De brandweer wist het vuur te blussen.

Doordat er goede signalementen van de jongens beschikbaar waren konden zij niet veel later in de Zeestraat worden aangehouden. Het gaat om twee jongens uit Noordwijk (14, 15) en twee jongens uit Leiden (14, 15). Zij zijn overgebracht naar het politiebureau voor verhoor.

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!