Zwaargewonde man op straat aangetroffen Stieltjesstraat Sliedrecht

dinsdag 6 januari 2015 00:57

SLIEDRECHT – Maandagavond 5 januari werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een incident op de Stieltjesstraat.

Ter plaatse werd bij het pand van de Leen Bakker een man aangetroffen die was zwaargewond was aan zijn hoofd. De man is na behandeling door het personeel van het mobiel medische team en het ambulance personeel naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De politie is een groot onderzoek begonnen bij het pand en in de omgeving Omdat niet bekend is Hoe de man gewond is geraakt. Een glazenwasserstrap en een fiets die aan de voorkant van het pand stonden zijn meegenomen voor het onderzoek.

De man is aan de achterkant van het pand op een parkeerplaats gevonden. Het slachtoffer is een 50-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Foto’s: Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Zwaargewonde man op straat aangetroffen Stieltjesstraat Sliedrecht
Schrijver:

 

 

SLIEDRECHT – Maandagavond 5 januari werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een incident op de Stieltjesstraat.

Ter plaatse werd bij het pand van de Leen Bakker een man aangetroffen die was zwaargewond was aan zijn hoofd. De man is na behandeling door het personeel van het mobiel medische team en het ambulance personeel naar een ziekenhuis in Rotterdam.

De politie is een groot onderzoek begonnen bij het pand en in de omgeving Omdat niet bekend is Hoe de man gewond is geraakt. Een glazenwasserstrap en een fiets die aan de voorkant van het pand stonden zijn meegenomen voor het onderzoek.

De man is aan de achterkant van het pand op een parkeerplaats gevonden. Het slachtoffer is een 50-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Foto’s: Kevin Schenk meer op 112-rijnmond.nl

image

image

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!