Brand en mogelijke ontploffing in woning Willem Marislaan Maassluis

woensdag 7 januari 2015 09:23

Maassluis – Een woning aan de Willem Marislaan is woensdagmorgen mogelijk ontploft. Een buurman zou tegen een fotograaf hebben verklaard dat de man zijn huis zou worden uitgezet. Direct na de knal ontstond er een felle brand in de woning.

De brandweer was in eerste instantie onderweg naar de Vincent van Goghlaan, het is niet bekend of het dezelfde melding betreft. De brandweer had het vuur snel geblust. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. De politie onderzoekt samen met de brandweer heg incident.

Foto : Burgmeester Koos Karssen

image

Foto : HDmediagroep

image

https://twitter.com/tugspotter/status/552737170050801664/

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brand en mogelijke ontploffing in woning Willem Marislaan Maassluis
Schrijver:

 

 

Maassluis – Een woning aan de Willem Marislaan is woensdagmorgen mogelijk ontploft. Een buurman zou tegen een fotograaf hebben verklaard dat de man zijn huis zou worden uitgezet. Direct na de knal ontstond er een felle brand in de woning.

De brandweer was in eerste instantie onderweg naar de Vincent van Goghlaan, het is niet bekend of het dezelfde melding betreft. De brandweer had het vuur snel geblust. Het is niet bekend of er gewonden zijn gevallen. De politie onderzoekt samen met de brandweer heg incident.

Foto : Burgmeester Koos Karssen

image

Foto : HDmediagroep

image

https://twitter.com/tugspotter/status/552737170050801664/

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!