Gewonde na kop-staart ongeval Metro Schenkel Kralingseweg Rotterdam

woensdag 7 januari 2015 18:53

Rotterdam – Drie automobilisten zijn woensdagmiddag op elkaar geklapt doordat de voorste automobilist remde voor een voetganger. Één van de inzittenden raakten daardoor lichtgewond en moest naar het ziekenhuis.

Nadat de schade papieren werden ingevuld werden de auto’s bij een bushalte geparkeerd. Zo kon de weg weer worden vrijgegeven.

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na kop-staart ongeval Metro Schenkel Kralingseweg Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Drie automobilisten zijn woensdagmiddag op elkaar geklapt doordat de voorste automobilist remde voor een voetganger. Één van de inzittenden raakten daardoor lichtgewond en moest naar het ziekenhuis.

Nadat de schade papieren werden ingevuld werden de auto’s bij een bushalte geparkeerd. Zo kon de weg weer worden vrijgegeven.

image

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!