Jongen (13) gepakt met gestolen brommer Schansbaan Zoetermeer

woensdag 7 januari 2015 14:52

Zoetermeer – De politie heeft dinsdagavond een wel hele jonge scooterdief aangehouden. Omstreeks 19.30 uur zagen agenten twee bromfietsen zonder verlichting rijden. De één was alleen op de brommer en de ander had nog een passagier bij zich. De jongens hadden echter de agenten inmiddels al gezien en reden direct de andere kant op.

De jongen met de passagier verloor de controle over de brommer en kwam ten val. De passagier en de bestuurder van de andere brommer gingen er vandoor. De gevallen bestuurder bleef achter. Toen agenten hem controleerden bleek het te gaan om een 13-jarige jongen uit Zoetermeer. De bromfiets waar hij op reed bleek eerder die dag te zijn gestolen. De zoektocht naar de andere twee jongens wordt voortgezet.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jongen (13) gepakt met gestolen brommer Schansbaan Zoetermeer
Schrijver:

 

 

Zoetermeer – De politie heeft dinsdagavond een wel hele jonge scooterdief aangehouden. Omstreeks 19.30 uur zagen agenten twee bromfietsen zonder verlichting rijden. De één was alleen op de brommer en de ander had nog een passagier bij zich. De jongens hadden echter de agenten inmiddels al gezien en reden direct de andere kant op.

De jongen met de passagier verloor de controle over de brommer en kwam ten val. De passagier en de bestuurder van de andere brommer gingen er vandoor. De gevallen bestuurder bleef achter. Toen agenten hem controleerden bleek het te gaan om een 13-jarige jongen uit Zoetermeer. De bromfiets waar hij op reed bleek eerder die dag te zijn gestolen. De zoektocht naar de andere twee jongens wordt voortgezet.

 

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Motorrijder gewond na valpartij N470 Pijnacker

Pijnacker - Een motorrijder is zaterdagavond gewond geraakt nadat hij net na de Klapwijksezoom op de N470 onderuit ging in een bocht. Het slachtoffer kwam hard op de grond terecht en omstanders verleenden direct eerste hulp. Hulpverleners waaronder het Mobiel Medisch...

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Brandje in versnipperaar Zwarteweg Waddinxveen

Waddinxveen - De brandweer heeft zaterdagavond een brandje geblust in een stapel met houtsnippers en een aanhangwagen op de Zwarteweg in Waddinxveen. Bij de brand kwam korte tijd flink wat rook vrij. De brandweer wist het vuur snel te blussen, hoe deze is ontstaan is...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!