Oma overleden, gezin met kinderen gewond na woningbrand Paulus Potterstraat Almere

woensdag 7 januari 2015 08:59

Almere – In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 januari heeft een woningbrand plaatsgevonden aan de Paulus Potterstraat.

De politie kreeg rond 01.30 uur melding van een brand in een woning, waar meerdere mensen aanwezig waren. Ter plaatse zagen agenten veel omstanders. Enkelen hielpen de hulpdiensten om bewoners uit de brandende woning te redden.

Een 59-jarige man, een 32-jarige man en twee kinderen, allen woonachtig in Almere, werden gewond uit het huis gehaald. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een 52-jarige vrouw kon niet meer worden gered en overleed ter plaatse. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie onderzoekt de zaak.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Oma overleden, gezin met kinderen gewond na woningbrand Paulus Potterstraat Almere
Schrijver:

 

 

Almere – In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 januari heeft een woningbrand plaatsgevonden aan de Paulus Potterstraat.

De politie kreeg rond 01.30 uur melding van een brand in een woning, waar meerdere mensen aanwezig waren. Ter plaatse zagen agenten veel omstanders. Enkelen hielpen de hulpdiensten om bewoners uit de brandende woning te redden.

Een 59-jarige man, een 32-jarige man en twee kinderen, allen woonachtig in Almere, werden gewond uit het huis gehaald. Zij zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Een 52-jarige vrouw kon niet meer worden gered en overleed ter plaatse. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend. De politie onderzoekt de zaak.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!