RTV Rijnmond komt met eigen opsporingsprogramma : Bureau Rijnmond

woensdag 7 januari 2015 15:14

RTV-Rijnmond komt vanaf donderdag 8 januari met een eigen opsporingsprogramma op de zender. In samenwerking met politie en het openbaar ministerie zullen er zaken worden uitgezonden die nog moeten worden opgelost. De zaken komen uit het Rijnmond gebied. Het doel is om misdrijven proberen op te lossen.

Het programma zal worden gepresenteerd door presentatrice Suzanne Mulder. Zij is bekend van onder andere het normale nieuws op de regionale omroep. Bij de perspresentatie waren ook de wethouder Joost Eerdmans van Leefbaar Rotterdam en de chef van de Politie Eenheid Rotterdam Frank Pauw aanwezig. Het nieuwe programma is te volgen op twitter via @bureaurijnmond en zal elke donderdag vanaf half zes worden uitgezonden. Ook is het programma terug te zien via uitzending gemist.

Foto : Openbaar Ministerie

bureau-rijnmond-2 bureau-rijnmond

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

RTV Rijnmond komt met eigen opsporingsprogramma : Bureau Rijnmond
Schrijver:

 

 

RTV-Rijnmond komt vanaf donderdag 8 januari met een eigen opsporingsprogramma op de zender. In samenwerking met politie en het openbaar ministerie zullen er zaken worden uitgezonden die nog moeten worden opgelost. De zaken komen uit het Rijnmond gebied. Het doel is om misdrijven proberen op te lossen.

Het programma zal worden gepresenteerd door presentatrice Suzanne Mulder. Zij is bekend van onder andere het normale nieuws op de regionale omroep. Bij de perspresentatie waren ook de wethouder Joost Eerdmans van Leefbaar Rotterdam en de chef van de Politie Eenheid Rotterdam Frank Pauw aanwezig. Het nieuwe programma is te volgen op twitter via @bureaurijnmond en zal elke donderdag vanaf half zes worden uitgezonden. Ook is het programma terug te zien via uitzending gemist.

Foto : Openbaar Ministerie

bureau-rijnmond-2 bureau-rijnmond

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!