zondag, december 5, 2021
4.4 C
Rotterdam
zondag 5 december 2021

Vrouw zwaargewond na ongeval met vrachtwagen A4 Schiedam

- advertentie -

Schiedam – Een automobilist is woensdagmiddag zwaargewond geraakt toen deze op de A4 ter hoogte van Schiedam door een vrachtwagen werd geramd. De vrachtwagen duwde de gehele zij- en achterkant in elkaar van het autootje waar de vrouw in reed.

De brandweer kwam ter plaatse en moest haar uit het wrak knippen. Daarop is ze met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De politie gaf vanwege de ernst van de verwondingen spoedbegeleiding aan de ambulance. Doordat de traumahelikopter op de snelweg moest landen was de weg een geruime tijd afgesloten.

- Advertisement -
- Advertentie -
- Advertentie -

Laatste nieuws

- advertentie -

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,113VolgersVolg
- advertentie -