Aanhouding na bedreiging Tweede Kamer

donderdag 8 januari 2015 14:45

Amsterdam – Woensdagavond 7 januari heeft de politie in Amsterdam een man aangehouden die via facebook bedreingen had geuit richting de tweede kamer. 

Aanleiding van de dreiging was een facebookdiscussie over de aanslag bij het redactiekantoor van tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs. De officier van Justitie heeft een opsporings–onderzoek gestart en dat leidde naar de woning van de 20 jarige man. De man is aangehouden en wordt verhoord op het bureau.

 

0 reacties

Aanhouding na bedreiging Tweede Kamer
Schrijver:

 

 

Amsterdam – Woensdagavond 7 januari heeft de politie in Amsterdam een man aangehouden die via facebook bedreingen had geuit richting de tweede kamer. 

Aanleiding van de dreiging was een facebookdiscussie over de aanslag bij het redactiekantoor van tijdschrift Charlie Hebdo in Parijs. De officier van Justitie heeft een opsporings–onderzoek gestart en dat leidde naar de woning van de 20 jarige man. De man is aangehouden en wordt verhoord op het bureau.

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!