dinsdag, juli 5, 2022
17.7 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Brandweer redt leven van man bij woningbrand 2e Leyden van Gaelstraat Vlaardingen

- advertentie -

Vlaardingen – De brandweer heeft donderdagmiddag een man uit een brandende woning gered. Later in de middag rond 16.00 uur was er in de woning van de man aan de 2e Leyden van Gaelstraat. Het vuur was ontstaan in de meterkast en de man opgesloten in zijn woning.

Door het vuur in de meterkast kwam er een flinke rookontwikkeling vrij. De brandweer wist de man uit de woning te halen. Na een korte controle door de ambulancemedewerkers bleek de man niet gewond te zijn geraakt. Hij is opgevangen door de hulpverleners. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -