Brandweer redt leven van man bij woningbrand 2e Leyden van Gaelstraat Vlaardingen

donderdag 8 januari 2015 19:35

Vlaardingen – De brandweer heeft donderdagmiddag een man uit een brandende woning gered. Later in de middag rond 16.00 uur was er in de woning van de man aan de 2e Leyden van Gaelstraat. Het vuur was ontstaan in de meterkast en de man opgesloten in zijn woning.

Door het vuur in de meterkast kwam er een flinke rookontwikkeling vrij. De brandweer wist de man uit de woning te halen. Na een korte controle door de ambulancemedewerkers bleek de man niet gewond te zijn geraakt. Hij is opgevangen door de hulpverleners. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Brandweer redt leven van man bij woningbrand 2e Leyden van Gaelstraat Vlaardingen
Schrijver:

 

 

Vlaardingen – De brandweer heeft donderdagmiddag een man uit een brandende woning gered. Later in de middag rond 16.00 uur was er in de woning van de man aan de 2e Leyden van Gaelstraat. Het vuur was ontstaan in de meterkast en de man opgesloten in zijn woning.

Door het vuur in de meterkast kwam er een flinke rookontwikkeling vrij. De brandweer wist de man uit de woning te halen. Na een korte controle door de ambulancemedewerkers bleek de man niet gewond te zijn geraakt. Hij is opgevangen door de hulpverleners. Hoe de brand is ontstaan is niet bekend.

 

Mannen bedreigen 11-jarig meisje en overvallen woning Dr. De Visserstraat Rotterdam

Woning overvallen op Dr. de Visserstraat in Rotterdam

Rotterdam - Donderdagavond 17 september zijn een moeder en haar twee kinderen in haar woning aan de Dr. de Visserstraat in Rotterdam overvallen door twee gewapende mannen. Even voor elf uur 's avonds werd de politie gealarmeerd voor een overval in een woning. Twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!