Gewonden bij steekpartij op de Rusthoflaan Rotterdam

donderdag 8 januari 2015 14:33

ROTTERDAM – Bij een steekpartij in een woning aan de Rusthoflaan in Rotterdam is één persoon gewond geraakt. Wat de toedracht van de steekpartij is is onbekend. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om de gewonde persoon te behandelen. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Of er personen zijn aangehouden is onbekend.

 

0 reacties

Gewonden bij steekpartij op de Rusthoflaan Rotterdam
Schrijver:

 

 

ROTTERDAM – Bij een steekpartij in een woning aan de Rusthoflaan in Rotterdam is één persoon gewond geraakt. Wat de toedracht van de steekpartij is is onbekend. De ambulancedienst is ter plaatse gekomen om de gewonde persoon te behandelen. De politie doet onderzoek naar de toedracht. Of er personen zijn aangehouden is onbekend.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!