Jaarlijkse kerstboomverbranding was weer groot succes Krimpen aan den IJssel

donderdag 8 januari 2015 19:28

Krimpen aan den IJssel – De jaarlijkse kerstboomverbranding was woensdag avond aan de Zwaneneiland. Om 19:00 is de grote stapel met honderden kerstbomen in de brand gestoken. Dit onder toezicht van de jeugdbrandweer Krimpen aan den IJssel.

Bij inlevering van een kerstboom kreeg men een lot, de winnende lotnummers staan op de website van de gemeente Krimpen aan den IJssel en op de gemeentepagina in de IJssel & Lekstreek van woensdag 14 januari.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0344 IMG_0345 IMG_0367 IMG_0391 IMG_0413 IMG_0439

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Jaarlijkse kerstboomverbranding was weer groot succes Krimpen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – De jaarlijkse kerstboomverbranding was woensdag avond aan de Zwaneneiland. Om 19:00 is de grote stapel met honderden kerstbomen in de brand gestoken. Dit onder toezicht van de jeugdbrandweer Krimpen aan den IJssel.

Bij inlevering van een kerstboom kreeg men een lot, de winnende lotnummers staan op de website van de gemeente Krimpen aan den IJssel en op de gemeentepagina in de IJssel & Lekstreek van woensdag 14 januari.

Foto’s : Jeroen van Zomeren

IMG_0344 IMG_0345 IMG_0367 IMG_0391 IMG_0413 IMG_0439

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Auto in brand gestoken Putselaan Rotterdam

Rotterdam - Op de Putselaan heeft in de nacht van zaterdag op zondag een auto in brand gestaan. Bij aankomst van de brandweer stond de gehele auto al in brand en was er geen redden meer aan. De brandweer had het vuur uiteindelijk snel onder controle. De politie heeft...

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Politie rijdt auto klem bij afrit A20 Moordrecht

Moordrecht - Politieagenten hebben zaterdagmorgen een auto klemgereden op de afrit bij Moordrecht. Bij de politie was een melding binnengekomen dat de bestuurder op de A13 een vuurwapen zou hebben laten zien aan een andere bestuurder.  De politie hield op de afrit een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!