Kind (11) gewond na confrontatie met indringer Steenhoek Rozendaal

Date:

Deel bericht:

Rozendaal – In een huis aan de Steenhoek in Rozendaal is vanmiddag een kind verwond door een indringer. Het slachtoffer (11 jaar) raakte daarbij niet ernstig gewond. De politie is nog op zoek naar de dader.

Het slachtoffer was samen met andere kinderen rond 16.00 uur in huis aan het spelen toen ze in de kelder verdachte geluiden hoorden. Toen ze daar gingen kijken troffen ze een vreemde man aan. Na ontdekking sloegen de kinderen op de vlucht. Daarbij had de indringer het slachtoffer verwond met een steekvoorwerp, mogelijk een mes. Hoe de man was binnengekomen is nog onduidelijk.

- Advertisement -

Signalement
De indringer was een man met een Mediterraans uiterlijk, hij had kort donker haar en droeg een zwarte jas. De man was ongeveer 28 a 29 jaar oud en is in onbekende richting gevlucht. De politie is nog naar hem op zoek en heeft een Burgernetbericht verspreid. Daarin wordt verzocht direct 112 te bellen als men de man ziet. Ook getuigen die in de omgeving een man met soortgelijk signalement hebben gezien, worden gevraagd de politie te bellen. De politie is bereikbaar op telefoonnummer 0900-8844.

Bron : politiepersbericht

 

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Automobilist onder invloed rijdt ruim 200 km/u over snelweg

Regio - Op de snelweg A16 heeft de politie het rijbewijs van een Franse bestuurder ingenomen. Hij reed...

Mogelijk gewapende man dringt basisschool binnen in Oisterwijk

Oisterwijk - In Oisterwijk (Noord-Brabant) is dinsdagochtend 14 november een mogelijk gewapende man een basisschool binnengedrongen. De kinderen...

Vier uithalers opgepakt, één zwaargewonde

Ritthem - Agenten hebben in samenwerking met de Douane en Koninklijke Marechaussee in de nacht van dinsdag 7...

Vrouw (27) overleden na ongeluk met vrachtwagen Biezenmortel

Oisterwijk - Een 27-jarige vrouw is afgelopen nacht om het leven gekomen in Biezenmortel (Gemeente Oisterwijk). De vrouw...