Twee Krimpenaren aangehouden als verdachte van brandstichtingen in Krimlen aan den IJssel

donderdag 8 januari 2015 14:36

Krimpen aan den IJssel – Twee mannen uit Krimpen aan den IJssel zijn aangehouden op verdenking van brandstichting. Zij worden verdacht van diverse branden die sinds de zomer verspreid over Krimpen aan den IJssel plaatsvonden, voornamelijk in containers.

Op 18 november hield de politie een inmiddels 18-jarige Krimpenaar aan, die rondliep in de buurt van een brand. Hij wordt verdacht van een hele reeks branden in papier- en vuilcontainers. Uit onderzoek bleek echter dat de Krimpenaar niet verantwoordelijk was voor een brand bij winkelcentrum de Crimpenhof op 18 oktober. Ook leek het erop dat de drie branden die op 22 augustus op de Meerkoetstraat, Nieuwe Tiendweg en Koekoekstraat woedden, mogelijk aan een andere verdachte toegeschreven moesten worden. Op 19 december werd een 34-jarige Krimpenaar aangehouden. Er is geen relatie tussen de mannen of de door hen gestichte branden.

De mannen zijn is inmiddels door de rechter-commissaris geschorst en zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Twee Krimpenaren aangehouden als verdachte van brandstichtingen in Krimlen aan den IJssel
Schrijver:

 

 

Krimpen aan den IJssel – Twee mannen uit Krimpen aan den IJssel zijn aangehouden op verdenking van brandstichting. Zij worden verdacht van diverse branden die sinds de zomer verspreid over Krimpen aan den IJssel plaatsvonden, voornamelijk in containers.

Op 18 november hield de politie een inmiddels 18-jarige Krimpenaar aan, die rondliep in de buurt van een brand. Hij wordt verdacht van een hele reeks branden in papier- en vuilcontainers. Uit onderzoek bleek echter dat de Krimpenaar niet verantwoordelijk was voor een brand bij winkelcentrum de Crimpenhof op 18 oktober. Ook leek het erop dat de drie branden die op 22 augustus op de Meerkoetstraat, Nieuwe Tiendweg en Koekoekstraat woedden, mogelijk aan een andere verdachte toegeschreven moesten worden. Op 19 december werd een 34-jarige Krimpenaar aangehouden. Er is geen relatie tussen de mannen of de door hen gestichte branden.

De mannen zijn is inmiddels door de rechter-commissaris geschorst en zullen zich later voor de rechter moeten verantwoorden.

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!