dinsdag, juli 5, 2022
20.1 C
Rotterdam
dinsdag 5 juli 2022

Vrouw (43) overleden na ongeluk net fiets Poortlaan Oud-Beijerland

- advertentie -

Oud-Beijerland – Een 43-jarige fietsster uit Oud-Beijerland is op 7 januari bij een aanrijding in haar woonplaats om het leven gekomen. Het verkeersongeval vond rond 12.20 uur plaats op de kruising Poortlaan-Houtblazerspad.

De vrouw reed op de kruising Poortlaan-Houtblazerspad door nog onbekende oorzaak tegen een personenauto, bestuurd door een 77-jarige man uit Oud-Beijerland. Het slachtoffer werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, waar ze in de loop van de avond aan haar verwondingen bezweek. De politie heeft het ongeval in onderzoek.


Heb jij een tip voor de redactie? Stuur ons een bericht, foto of filmpje via WhatsApp+31103070855 of Mailredactie@nieuwsopbeeld.nl


 

- Advertisement -

Laatste nieuws

- advertentie -
spot_img

Meest gelezen

Like ons ook op

9,411FansLike
640VolgersVolg
8,236VolgersVolg
- advertentie -