Vrouw (43) overleden na ongeluk net fiets Poortlaan Oud-Beijerland

donderdag 8 januari 2015 14:38
Foto : Dennis Vervoorn

Oud-Beijerland – Een 43-jarige fietsster uit Oud-Beijerland is op 7 januari bij een aanrijding in haar woonplaats om het leven gekomen. Het verkeersongeval vond rond 12.20 uur plaats op de kruising Poortlaan-Houtblazerspad.

De vrouw reed op de kruising Poortlaan-Houtblazerspad door nog onbekende oorzaak tegen een personenauto, bestuurd door een 77-jarige man uit Oud-Beijerland. Het slachtoffer werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, waar ze in de loop van de avond aan haar verwondingen bezweek. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

2 Reacties

  1. kristelvisser

    Ik zou graag willen mededelen dat dit op een ongepaste manier is geschreven tegenover familieleden en vrienden. Ten allereerst reed de vrouw niet tegen een personenauto aan, maar werd zij aangereden/geschept door de auto. Ten tweede had de vrouw al geen kans meer op leven en dus bezweek zij niet in de loop van de avond. Wij zouden het zeer op prijs stellen als u het anders zou formuleren, met respect voor de familieleden en vrienden.

Vrouw (43) overleden na ongeluk net fiets Poortlaan Oud-Beijerland
Schrijver:

 

Foto : Dennis Vervoorn 

Oud-Beijerland – Een 43-jarige fietsster uit Oud-Beijerland is op 7 januari bij een aanrijding in haar woonplaats om het leven gekomen. Het verkeersongeval vond rond 12.20 uur plaats op de kruising Poortlaan-Houtblazerspad.

De vrouw reed op de kruising Poortlaan-Houtblazerspad door nog onbekende oorzaak tegen een personenauto, bestuurd door een 77-jarige man uit Oud-Beijerland. Het slachtoffer werd met hoofdletsel naar het ziekenhuis gebracht, waar ze in de loop van de avond aan haar verwondingen bezweek. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

 

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Auto in brand Bredeweg Haastrecht

Haastrecht - Op de Bredeweg in Haastrecht is afgelopen nacht brand ontstaan in een personenauto, de brand is vermoedelijk aangestoken. De brandweer werd in eerste instantie naar een verkeerd adres gestuurd, eenmaal ter plaatse stond de auto al grotendeels in brand. De...

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Auto te water van Oudheusdenweg Zevenhuizen

Zevenhuizen - Een automobilist is zondagmorgen omstreeks half elf te water geraakt met zijn voertuig langs de Ban Oudheusdenweg in Zevenhuizen. Omdat niet duidelijk was of er nog slachtoffers in het voertuig zouden zitten werd de brandweer met onder andere twee...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!