Paniek om smeulende kabel in kelder van café Witte de Withstraat Rotterdam

vrijdag 9 januari 2015 08:07

Rotterdam – Een smeulende kabel heeft vrijdag vroeg in de ochtend voor onrust gezorgd in de Witte de Withstraat. Een kabel was in de kelderruimte van een café gaan smeulen en veroorzaakte flink wat rookontwikkeling.

De brandweer was snel ter plaatse en trof het café vol met rook aan. De bewoners die erboven woonden waren inmiddels hun woningen zelf al ontvlucht, omdat ze bang waren dat er echt een flinke brand woedde.

Een woordvoerder van de brandweer verklaarde tegenover RTV Rijnmond dat er echter weinig aan de hand bleek te zijn. De kabel was snel geblust en de rook werd dan ook uit het pand verdreven.

De bewoners die uit het pand waren gevlucht zijn wel even gezien door ambulancepersoneel. Een enkeling van hen had rook ingeademd. Nadat de rook was verdwenen mochten ze allemaal hun woning weer in. De schade aan het café is beperkt gebleven tot wat rookschade en de kapotte kabel.

Foto : Wijkagent Jeroen van Lieshout

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Paniek om smeulende kabel in kelder van café Witte de Withstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een smeulende kabel heeft vrijdag vroeg in de ochtend voor onrust gezorgd in de Witte de Withstraat. Een kabel was in de kelderruimte van een café gaan smeulen en veroorzaakte flink wat rookontwikkeling.

De brandweer was snel ter plaatse en trof het café vol met rook aan. De bewoners die erboven woonden waren inmiddels hun woningen zelf al ontvlucht, omdat ze bang waren dat er echt een flinke brand woedde.

Een woordvoerder van de brandweer verklaarde tegenover RTV Rijnmond dat er echter weinig aan de hand bleek te zijn. De kabel was snel geblust en de rook werd dan ook uit het pand verdreven.

De bewoners die uit het pand waren gevlucht zijn wel even gezien door ambulancepersoneel. Een enkeling van hen had rook ingeademd. Nadat de rook was verdwenen mochten ze allemaal hun woning weer in. De schade aan het café is beperkt gebleven tot wat rookschade en de kapotte kabel.

Foto : Wijkagent Jeroen van Lieshout

image

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!