Veel schade na ongeval op de N219 Nieuwerkerk a/d IJssel

vrijdag 9 januari 2015 17:48

Nieuwerkerk aan den IJssel – Op de eerste vrijdagmiddag spits van dit jaar werden rond16:30 politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de 1e Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek er een kop – staart aanrijding plaatsgevonden te hebben tussen drie voertuigen, een vierde voertuig kon de botsende auto’s voor zich ternauwernood ontwijken. 

De bestuurder van een zwarte Golf, die uit de richting van Zevenhuizen kwam, minderde snelheid en stopte om linksaf een inrit van een woning op te gaan. Een achteropkomende auto had dit optijd in de gaten en stopte ook. De auto hierachter, een Ford, zag de remmende voertuigen te laat en botsten bovenop de Mini waarna deze de Golf aantikte. Een busje welke achter de Ford reed kon mede door uit te wijken een aanrijding ternauwernood voorkomen. 

De ambulancedienst is lange tijd ter plaatse geweest om diverse personen te controleren maar gelukkig bleek niemand dusdanig gewond dat deze per ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. 

Een berger heeft de twee middelste voertuigen opgeladen en afgevoerd. De Golf had dusdanig lichte schade dat deze zelf nog kan rijden. Het busje kon al snel zijn eigen weg weer vervolgen. Tijdens de afhandeling van het incident werd het verkeer wat vanuit Zevenhuizen kwam via de Parallelweg geleid. 

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

image

image

image

image

image

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na ongeval op de N219 Nieuwerkerk a/d IJssel
Schrijver:

 

 

Nieuwerkerk aan den IJssel – Op de eerste vrijdagmiddag spits van dit jaar werden rond16:30 politie en ambulance opgeroepen voor een ongeval op de 1e Tochtweg in Nieuwerkerk aan den IJssel. Ter plaatse bleek er een kop – staart aanrijding plaatsgevonden te hebben tussen drie voertuigen, een vierde voertuig kon de botsende auto’s voor zich ternauwernood ontwijken. 

De bestuurder van een zwarte Golf, die uit de richting van Zevenhuizen kwam, minderde snelheid en stopte om linksaf een inrit van een woning op te gaan. Een achteropkomende auto had dit optijd in de gaten en stopte ook. De auto hierachter, een Ford, zag de remmende voertuigen te laat en botsten bovenop de Mini waarna deze de Golf aantikte. Een busje welke achter de Ford reed kon mede door uit te wijken een aanrijding ternauwernood voorkomen. 

De ambulancedienst is lange tijd ter plaatse geweest om diverse personen te controleren maar gelukkig bleek niemand dusdanig gewond dat deze per ambulance naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. 

Een berger heeft de twee middelste voertuigen opgeladen en afgevoerd. De Golf had dusdanig lichte schade dat deze zelf nog kan rijden. Het busje kon al snel zijn eigen weg weer vervolgen. Tijdens de afhandeling van het incident werd het verkeer wat vanuit Zevenhuizen kwam via de Parallelweg geleid. 

Foto’s & tekst: Marco van Bemmel

image

image

image

image

image

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!