Aanrijding op de A12 bij Den haag inzittende gevlucht

zaterdag 10 januari 2015 19:13

Den Haag – Op de A12 bij Den haag heeft vanavond een aanrijding plaatsgevonden. Toe een automobilist te laat remde voor de file die was ontstaan. Het ongeval geveurde op de A12 bij den haag. De inzittende van één van de voetuigen zijn er te voet vandoor gegaan. De politie stelt een onderzoek in de A12 is tussen Malieveld en Voorburg afgesloten.

 

 

0 reacties

Aanrijding op de A12 bij Den haag inzittende gevlucht
Schrijver:

 

 

Den Haag – Op de A12 bij Den haag heeft vanavond een aanrijding plaatsgevonden. Toe een automobilist te laat remde voor de file die was ontstaan. Het ongeval geveurde op de A12 bij den haag. De inzittende van één van de voetuigen zijn er te voet vandoor gegaan. De politie stelt een onderzoek in de A12 is tussen Malieveld en Voorburg afgesloten.

 

 

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Vrachtwagen gekanteld A38 / A16 Ridderkerk

Ridderkerk - Op de A38 is in de bocht naar de A16 een vrachtwagen gekanteld. Volgens omstanders zou de vrachtwagen te hard hebben gereden en daarna zijn gekanteld. De bestuurder kwam door het ongeval bekneld te zitten in het voertuig. De brandweer is ter plaatse en...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!