Auto rijdt op rotsblok Joubertstraat Gouda

zaterdag 10 januari 2015 17:51

Gouda – Op zaterdagmiddag werd de politie gealarmeerd voor een ongeval op de Joubertstraat in Gouda. Ter plaatse bleek er op de kruising met de Bunchestraat twee auto’s met elkaar in botsing waren gekomen.

Een voertuig welke vanaf de Joubertstraat de Bunchestraat in wilde rijden zag daarbij een auto over het hoofd die op de Joubertstraat richting de Zwarteweg reed. Het voertuig dat op de Joubertstraat reed kon een aanrijding niet meer voorkomen en botste tegen het overstekende voertuig aan. Deze kwam hierdoor op een zogenaamde biggerug tot stilstand. Er vielen hierbij geen gewonden.

Na al het papier werk te hebben ingevuld kon één voertuig zelf doorrijden. Het andere voertuig is van de biggerug afgetakeld door een berger en daarna afgevoerd. Het verkeer ondervond lichte hinder door het incident.

Foto’s: Marco van Bemmel

Joubertstraat GDA (7) [1600x1200] Joubertstraat GDA (9) [1600x1200] Joubertstraat GDA (3) [1600x1200] Joubertstraat GDA (11) [1600x1200]

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Auto rijdt op rotsblok Joubertstraat Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – Op zaterdagmiddag werd de politie gealarmeerd voor een ongeval op de Joubertstraat in Gouda. Ter plaatse bleek er op de kruising met de Bunchestraat twee auto’s met elkaar in botsing waren gekomen.

Een voertuig welke vanaf de Joubertstraat de Bunchestraat in wilde rijden zag daarbij een auto over het hoofd die op de Joubertstraat richting de Zwarteweg reed. Het voertuig dat op de Joubertstraat reed kon een aanrijding niet meer voorkomen en botste tegen het overstekende voertuig aan. Deze kwam hierdoor op een zogenaamde biggerug tot stilstand. Er vielen hierbij geen gewonden.

Na al het papier werk te hebben ingevuld kon één voertuig zelf doorrijden. Het andere voertuig is van de biggerug afgetakeld door een berger en daarna afgevoerd. Het verkeer ondervond lichte hinder door het incident.

Foto’s: Marco van Bemmel

Joubertstraat GDA (7) [1600x1200] Joubertstraat GDA (9) [1600x1200] Joubertstraat GDA (3) [1600x1200] Joubertstraat GDA (11) [1600x1200]

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!