Boom valt bovenop rijdende auto Wilde Wingerdlaan Gouda

zaterdag 10 januari 2015 21:39

Gouda – De Goudse brandweer werd gealarmeerd voor een stormschade op de Wilde Wingerdlaan in Gouda. Er bleek een grote boom te zijn omgewaaid. Precies op dat moment kwam er een auto aanrijden waar de boom bovenop viel.

De bestuurder raakte hierbij niet gewond. Hij heeft nog ontzettend veel geluk gehad dat de boom op de achterkant van de wagen viel en niet waar hij zat. Dan had dit ongeval wellicht een zeer slechte afloop kunnen hebben.

De brandweer heeft voorzichtig de boom in stukken gezaagd en van het voertuig verwijderd. Na ook de straat nog even te hebben schoongemaakt konden zij retour kazerne. Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig afgevoerd.

Foto’s: Lars van der Toorn

Wilde Wingerdlaan GDA (3) Wilde Wingerdlaan GDA (11) Wilde Wingerdlaan GDA (20) Wilde Wingerdlaan GDA (23) Wilde Wingerdlaan GDA (29) Wilde Wingerdlaan GDA (31) Wilde Wingerdlaan GDA (36)

 

0 reacties

Boom valt bovenop rijdende auto Wilde Wingerdlaan Gouda
Schrijver:

 

 

Gouda – De Goudse brandweer werd gealarmeerd voor een stormschade op de Wilde Wingerdlaan in Gouda. Er bleek een grote boom te zijn omgewaaid. Precies op dat moment kwam er een auto aanrijden waar de boom bovenop viel.

De bestuurder raakte hierbij niet gewond. Hij heeft nog ontzettend veel geluk gehad dat de boom op de achterkant van de wagen viel en niet waar hij zat. Dan had dit ongeval wellicht een zeer slechte afloop kunnen hebben.

De brandweer heeft voorzichtig de boom in stukken gezaagd en van het voertuig verwijderd. Na ook de straat nog even te hebben schoongemaakt konden zij retour kazerne. Een berger heeft het zwaar beschadigde voertuig afgevoerd.

Foto’s: Lars van der Toorn

Wilde Wingerdlaan GDA (3) Wilde Wingerdlaan GDA (11) Wilde Wingerdlaan GDA (20) Wilde Wingerdlaan GDA (23) Wilde Wingerdlaan GDA (29) Wilde Wingerdlaan GDA (31) Wilde Wingerdlaan GDA (36)

 

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Flinke brand verwoest schuur Curcumastraat Hoogvliet

Hoogvliet - Een flinke brand heeft donderdagavond een schuur van een woning aan de Curcumastraat in Hoogvliet volledig verwoest. Vlakbij de schuur stond een patatkraam met meerdere gasflessen. De brandweer liet vervolgens een extra blusvoertuig ter plaatse komen. De...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!