Boom waait om Bonaventurasedijk Maasdam

zaterdag 10 januari 2015 12:51

Binnenmaas – Brandweer van Binnenmaas is zaterdagochtend uitgerukt voor een omgevallen boom aan de oud bonaventurasedijk in Maasdam. De brandweer heeft de boom is stukken gezaagd zodat de bewoners weer van hun erf af konden.

Foto’s : Ferry Krauweel

IMG_2372 IMG_2364 IMG_2363

 

0 reacties

Boom waait om Bonaventurasedijk Maasdam
Schrijver:

 

 

Binnenmaas – Brandweer van Binnenmaas is zaterdagochtend uitgerukt voor een omgevallen boom aan de oud bonaventurasedijk in Maasdam. De brandweer heeft de boom is stukken gezaagd zodat de bewoners weer van hun erf af konden.

Foto’s : Ferry Krauweel

IMG_2372 IMG_2364 IMG_2363

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!