Brandweer verwijderd loshangende takken Tussenlanen Bergambacht

zaterdag 10 januari 2015 17:27

Bergambacht – Aan het eind van de ochtend werd brandweer Bergambacht opgeroepen voor een stormschade aan de Tussenlanen in Bergambacht. Boven in een boom bleek een tak te zijn afgebroken.

Deze tak lag nog los in de boom. Als de tak alsnog uit de boom zou waaien kon dit gevaar opleveren voor het voorbijrijdende verkeer. De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen enkele takken vakkundig verwijderd waarna zij weer retour konden.

De straat werd korte tijd afgesloten zodat de takken niet op voorbijgangers of auto’s terecht zouden komen. Helaas was er één automobilist die vond dat de afzetting niet voor hem gold en het geduld om enkele minuten te wachten niet kon opbrengen. Met veel tegenzin is de bestuurder uiteindelijk op aanwijzing van de politie achteruit weggereden.

Foto’s: Marco van Bemmel

Tussenlanen BAT (22) [1600x1200] Tussenlanen BAT (18) [1600x1200] Tussenlanen BAT (14) [1600x1200] Tussenlanen BAT (10) [1600x1200] Tussenlanen BAT (1) [1600x1200]

 

0 reacties

Brandweer verwijderd loshangende takken Tussenlanen Bergambacht
Schrijver:

 

 

Bergambacht – Aan het eind van de ochtend werd brandweer Bergambacht opgeroepen voor een stormschade aan de Tussenlanen in Bergambacht. Boven in een boom bleek een tak te zijn afgebroken.

Deze tak lag nog los in de boom. Als de tak alsnog uit de boom zou waaien kon dit gevaar opleveren voor het voorbijrijdende verkeer. De brandweer heeft met behulp van de ladderwagen enkele takken vakkundig verwijderd waarna zij weer retour konden.

De straat werd korte tijd afgesloten zodat de takken niet op voorbijgangers of auto’s terecht zouden komen. Helaas was er één automobilist die vond dat de afzetting niet voor hem gold en het geduld om enkele minuten te wachten niet kon opbrengen. Met veel tegenzin is de bestuurder uiteindelijk op aanwijzing van de politie achteruit weggereden.

Foto’s: Marco van Bemmel

Tussenlanen BAT (22) [1600x1200] Tussenlanen BAT (18) [1600x1200] Tussenlanen BAT (14) [1600x1200] Tussenlanen BAT (10) [1600x1200] Tussenlanen BAT (1) [1600x1200]

 

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Auto verwoest door brand op Courzandseweg in Rotterdam

Rotterdam - In de nacht van woensdag op donderdag is rond middernacht een voertuigbrand gemeld aan de Courzandseweg op de Heijplaat. Ondanks het optreden van de brandweer kan de auto als verloren worden beschouwd. Het vuur heeft het voertuig volledig verwoest. Over de...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!