Gewonde na steekpartij in woning, twee verdachten aangehouden 1e Middellandstraat Rotterdam

zaterdag 10 januari 2015 23:12

Rotterdam – Zaterdagavond is een man gewond geraakt door een steekpartij op de 1e Middellandstraat. De politie kreeg de melding dat er in een woning iets had plaatsgevonden. Eenmaal in de woning troffen zij een man aan die gewond is geraakt door een steekincident. Twee personen die nog in de woning aanwezig waren konden direct worden aangehouden door de politie.

Het slachtoffer is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning is niet bekend. De politie onderzoekt het incident en hoort daarvoor onder andere de verdachten en het slachtoffer. Mogelijk heeft incident plaatsgevonden in de relationele sfeer.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

DSC_5725

IMG_5194 IMG_5192 IMG_5189

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Gewonde na steekpartij in woning, twee verdachten aangehouden 1e Middellandstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Zaterdagavond is een man gewond geraakt door een steekpartij op de 1e Middellandstraat. De politie kreeg de melding dat er in een woning iets had plaatsgevonden. Eenmaal in de woning troffen zij een man aan die gewond is geraakt door een steekincident. Twee personen die nog in de woning aanwezig waren konden direct worden aangehouden door de politie.

Het slachtoffer is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning is niet bekend. De politie onderzoekt het incident en hoort daarvoor onder andere de verdachten en het slachtoffer. Mogelijk heeft incident plaatsgevonden in de relationele sfeer.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

DSC_5725

IMG_5194 IMG_5192 IMG_5189

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!