Gewonde na steekpartij in woning, twee verdachten aangehouden 1e Middellandstraat Rotterdam

Date:

Share post:

Rotterdam – Zaterdagavond is een man gewond geraakt door een steekpartij op de 1e Middellandstraat. De politie kreeg de melding dat er in een woning iets had plaatsgevonden. Eenmaal in de woning troffen zij een man aan die gewond is geraakt door een steekincident. Twee personen die nog in de woning aanwezig waren konden direct worden aangehouden door de politie.

Het slachtoffer is aanspreekbaar naar het ziekenhuis gebracht. Wat zich precies heeft afgespeeld in de woning is niet bekend. De politie onderzoekt het incident en hoort daarvoor onder andere de verdachten en het slachtoffer. Mogelijk heeft incident plaatsgevonden in de relationele sfeer.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

DSC_5725

IMG_5194 IMG_5192 IMG_5189

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

Gerelateerd