Grote boom dreigt om te vallen Munnikendijk Binnenmaas

zaterdag 10 januari 2015 13:00

Westmaas – Op zaterdag 10 januari werden de vrijwilligers van de brandweerpost Mijnsheerenland opgepiept voor een stormschade aan de Munnikendijk in Westmaas. Op de desbetreffende dijk dreigde een grote boom om te vallen en daarom moest deze omgezaagd worden.

Na wat zaagwerk viel de boom op het voetpad naast de dijk en toen vervolgens alle grote takken waren opgeruimd was het gevaar geweken. De restanten van de boom zullen op een later moment verwijderd worden door de gemeente.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0051 DSC_0048 DSC_0045 DSC_0031 DSC_0030 DSC_0027

 

0 reacties

Grote boom dreigt om te vallen Munnikendijk Binnenmaas
Schrijver:

 

 

Westmaas – Op zaterdag 10 januari werden de vrijwilligers van de brandweerpost Mijnsheerenland opgepiept voor een stormschade aan de Munnikendijk in Westmaas. Op de desbetreffende dijk dreigde een grote boom om te vallen en daarom moest deze omgezaagd worden.

Na wat zaagwerk viel de boom op het voetpad naast de dijk en toen vervolgens alle grote takken waren opgeruimd was het gevaar geweken. De restanten van de boom zullen op een later moment verwijderd worden door de gemeente.

Foto’s : Dave Minderman

DSC_0051 DSC_0048 DSC_0045 DSC_0031 DSC_0030 DSC_0027

 

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!