Grote boom verwoest auto’s Wevershoekstraat Rotterdam

zaterdag 10 januari 2015 16:23

Rotterdam – Een ouder echtpaar kreeg zaterdagmiddag de schrik van hun leven toen op de Wevershoekstraat een grote boom omviel. De boom kwam bovenop hun en nog vier andere auto’s terecht. Gelukkig brachten zij het er zonder kleerscheuren vanaf. 

De brandweer kwam ter plaatse en kon het tweetal snel uit de auto halen. De boom had vier auto’s volledig verwoest. De brandweer is geruime tijd bezig geweest om de boom van de voertuigen te verwijderen. Mogelijk zijn de slechte staat van de boom en de harde wind de factoren voor het breken geweest.

Foto : Ad Staal

boom wevershoekstraat

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Grote boom verwoest auto’s Wevershoekstraat Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Een ouder echtpaar kreeg zaterdagmiddag de schrik van hun leven toen op de Wevershoekstraat een grote boom omviel. De boom kwam bovenop hun en nog vier andere auto’s terecht. Gelukkig brachten zij het er zonder kleerscheuren vanaf. 

De brandweer kwam ter plaatse en kon het tweetal snel uit de auto halen. De boom had vier auto’s volledig verwoest. De brandweer is geruime tijd bezig geweest om de boom van de voertuigen te verwijderen. Mogelijk zijn de slechte staat van de boom en de harde wind de factoren voor het breken geweest.

Foto : Ad Staal

boom wevershoekstraat

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!