Arrestatieteam betreedt woning van vondst dode vrouw Oudedijk Rotterdam

zaterdag 10 januari 2015 19:05

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag in een woning aan de Oudedijk een dode vrouw aangetroffen. Zij is volgens de politie door een misdrijf om het leven gekomen. Volgens ooggetuigen lag de vrouw op de trap. Agenten konden de woning nog niet binnentreden. Dit omdat er mogelijk sporen waren die niet verstoord mochten worden en de mogelijke verdachte nog binnen zou zitten.

Uiteindelijk na enkele uren ging een arrestatieteam via de achterzijde de woning binnen. Na een doorzoeking kon er echter geen verdachte worden aangetroffen. Direct hierop is het onderzoek door de forensische opsporing gestart. Voor de deur werd een grote tent neergezet om het zicht in de hal te ontnemen. De politie kon op het moment van schrijven nog geen uitspraak doen over identiteit van het slachtoffer.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

DSC_5723 DSC_5722 DSC_5721

image

image

image

image

 

0 reacties

Arrestatieteam betreedt woning van vondst dode vrouw Oudedijk Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – De politie heeft zaterdagmiddag in een woning aan de Oudedijk een dode vrouw aangetroffen. Zij is volgens de politie door een misdrijf om het leven gekomen. Volgens ooggetuigen lag de vrouw op de trap. Agenten konden de woning nog niet binnentreden. Dit omdat er mogelijk sporen waren die niet verstoord mochten worden en de mogelijke verdachte nog binnen zou zitten.

Uiteindelijk na enkele uren ging een arrestatieteam via de achterzijde de woning binnen. Na een doorzoeking kon er echter geen verdachte worden aangetroffen. Direct hierop is het onderzoek door de forensische opsporing gestart. Voor de deur werd een grote tent neergezet om het zicht in de hal te ontnemen. De politie kon op het moment van schrijven nog geen uitspraak doen over identiteit van het slachtoffer.

Foto’s : Joëy Heijstek & Jeffrey Jacobs

DSC_5723 DSC_5722 DSC_5721

image

image

image

image

 

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Grote brand in pand aan Leidsestraatweg in Woerden

Woerden (UT) - Woensdag 30 september is rond 13.30 uur brand uitgebroken in een pand aan de Leidsestraatweg in Woerden. De brandweer heeft inmiddels opgeschaald naar het sein 'grote brand'. De brand zou woeden in het dak van een oud bedrijfspand. Voorheen zat hier een...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!