Politie onderzoekt ramkraak juwelier WC de Boogaard Rijswijk

Date:

Deel bericht:

Rijswijk/Den Haag – De politie onderzoekt een ramkraak die onbekenden pleegden in de nacht van vrijdag op zaterdag 10 januari rond 2.30 uur op een juwelier aan de Prins Johan Friso Promenade (winkelcentrum de Boogaard). De politie komt graag in contact met getuigen.

Bij de politie kwam iets na 2.30 uur een inbraakmelding binnen. Agenten namen poolshoogte en zagen hoe het rolluik en de pui van het pand zwaar beschadigd waren. Er werden geen verdachten aangetroffen. Direct startte de recherche met een onderzoek en zoektocht naar een zwaar beschadigde auto. Korte tijd later meldden verschillende getuigen dat een auto in brand stond aan de Twickelstraat, de recherche vermoed dat deze auto werd gebruikt tijdens de ramkraak.

- Advertisement -

Sporenonderzoek
Forensische Experts hebben uitvoerig onderzoek gedaan om en bij de juwelier. Onderzocht wordt wat de verdachten precies buit hebben gemaakt en hoe groot de schade aan het pand is. Het voertuig dat in brand stond is inbeslag genomen en meegenomen voor onderzoek. De recherche komt graag in contact met getuigen.

Tips? Bel de politie!
De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien in of om winkelcentrum De Boogaard, heeft u misschien een beschadigd voertuig zien rijden? Of heeft u misschien gezien wie de auto parkeerde aan de Twickelstraat? Belt u dan met de recherche van Bureau Rijswijk via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

- Advertisement -
Jeffrey Jacobs
Jeffrey Jacobs
Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld
spot_img

Gerelateerd

Honderden mensen bezoeken sintviering met zwarte pieten in Rijswijk.

Rijswijk - Honderden mensen hebben zaterdagmiddag een sintviering met zwarte pieten op het Piramideplein in Rijswijk bezocht. De...

Overleden vrouw en zwaargewonde man bij woning Rijswijk: “intens verdrietig en tragisch”

Rijswijk - In de nacht van zaterdag op zondag 26 november heeft de politie een overleden vrouw aangetroffen...

Onderzoek in woning na overleden persoon Carnisselaan Rotterdam

Rotterdam - In een woning aan de Carnisselaan is een stoffelijk overschot aangetroffen. De politie doet samen met de...

Auto vliegt spontaan in brand N478 – Veerweg Bergambacht

Bergambacht - Op de Veerweg in Bergambacht is vrijdagmiddag door een nog onbekende oorzaak een auto in brand...