Politie onderzoekt ramkraak juwelier WC de Boogaard Rijswijk

zaterdag 10 januari 2015 10:12
07-10-logo-politie.jpg

Rijswijk/Den Haag – De politie onderzoekt een ramkraak die onbekenden pleegden in de nacht van vrijdag op zaterdag 10 januari rond 2.30 uur op een juwelier aan de Prins Johan Friso Promenade (winkelcentrum de Boogaard). De politie komt graag in contact met getuigen.

Bij de politie kwam iets na 2.30 uur een inbraakmelding binnen. Agenten namen poolshoogte en zagen hoe het rolluik en de pui van het pand zwaar beschadigd waren. Er werden geen verdachten aangetroffen. Direct startte de recherche met een onderzoek en zoektocht naar een zwaar beschadigde auto. Korte tijd later meldden verschillende getuigen dat een auto in brand stond aan de Twickelstraat, de recherche vermoed dat deze auto werd gebruikt tijdens de ramkraak.

Sporenonderzoek
Forensische Experts hebben uitvoerig onderzoek gedaan om en bij de juwelier. Onderzocht wordt wat de verdachten precies buit hebben gemaakt en hoe groot de schade aan het pand is. Het voertuig dat in brand stond is inbeslag genomen en meegenomen voor onderzoek. De recherche komt graag in contact met getuigen.

Tips? Bel de politie!
De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien in of om winkelcentrum De Boogaard, heeft u misschien een beschadigd voertuig zien rijden? Of heeft u misschien gezien wie de auto parkeerde aan de Twickelstraat? Belt u dan met de recherche van Bureau Rijswijk via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie onderzoekt ramkraak juwelier WC de Boogaard Rijswijk
Schrijver:

 

07-10-logo-politie.jpg 

Rijswijk/Den Haag – De politie onderzoekt een ramkraak die onbekenden pleegden in de nacht van vrijdag op zaterdag 10 januari rond 2.30 uur op een juwelier aan de Prins Johan Friso Promenade (winkelcentrum de Boogaard). De politie komt graag in contact met getuigen.

Bij de politie kwam iets na 2.30 uur een inbraakmelding binnen. Agenten namen poolshoogte en zagen hoe het rolluik en de pui van het pand zwaar beschadigd waren. Er werden geen verdachten aangetroffen. Direct startte de recherche met een onderzoek en zoektocht naar een zwaar beschadigde auto. Korte tijd later meldden verschillende getuigen dat een auto in brand stond aan de Twickelstraat, de recherche vermoed dat deze auto werd gebruikt tijdens de ramkraak.

Sporenonderzoek
Forensische Experts hebben uitvoerig onderzoek gedaan om en bij de juwelier. Onderzocht wordt wat de verdachten precies buit hebben gemaakt en hoe groot de schade aan het pand is. Het voertuig dat in brand stond is inbeslag genomen en meegenomen voor onderzoek. De recherche komt graag in contact met getuigen.

Tips? Bel de politie!
De politie onderzoekt de zaak en is op zoek naar getuigen. Heeft u iets gezien in of om winkelcentrum De Boogaard, heeft u misschien een beschadigd voertuig zien rijden? Of heeft u misschien gezien wie de auto parkeerde aan de Twickelstraat? Belt u dan met de recherche van Bureau Rijswijk via 0900 8844. Liever Anoniem? Meld Misdaad Anoniem 0800 7000.

 

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Automobilist rijdt lantaarnpaal omver in Gouda

Gouda - Donderdagavond 1 oktober heeft een automobilist een lantaarnpaal omver gereden op het Middenmolenplein in Gouda. Er raakte gelukkig niemand gewond. Rond 20.00 uur werd de politie en brandweer gebeld na het ongeval en dat het voertuig mogelijk in brand zou...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!