Politie zoekt getuigen van ongeval in Zevenhuizen

zaterdag 10 januari 2015 12:10

Zevenhuizen – De politie zoekt getuigen van een ongeval op de Kokswijk in Zevenhuizen. Daar kwam afgelopen dinsdagavond iets voor 19.00 uur een 25-jarige fietsster uit Leek ten val. De vrouw liep daarbij, na later bleek, ernstig letsel op. Het slachtoffer ligt dan ook nog in het ziekenhuis.

De omstandigheden waaronder de vrouw ten val kwam zijn tot op heden niet duidelijk. Het slachtoffer is mogelijk door eigen toe doen ten val gekomen met haar fiets, maar er bestaat ook een mogelijkheid dat ze is aangereden. Om de juiste toedracht te achterhalen komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie over dit ongeval dan hoort de politie dat graag. U kunt daarvoor bellen met 0900-8844.

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Politie zoekt getuigen van ongeval in Zevenhuizen
Schrijver:

 

 

Zevenhuizen – De politie zoekt getuigen van een ongeval op de Kokswijk in Zevenhuizen. Daar kwam afgelopen dinsdagavond iets voor 19.00 uur een 25-jarige fietsster uit Leek ten val. De vrouw liep daarbij, na later bleek, ernstig letsel op. Het slachtoffer ligt dan ook nog in het ziekenhuis.

De omstandigheden waaronder de vrouw ten val kwam zijn tot op heden niet duidelijk. Het slachtoffer is mogelijk door eigen toe doen ten val gekomen met haar fiets, maar er bestaat ook een mogelijkheid dat ze is aangereden. Om de juiste toedracht te achterhalen komt de politie graag in contact met getuigen. Heeft u iets gezien of beschikt u over informatie over dit ongeval dan hoort de politie dat graag. U kunt daarvoor bellen met 0900-8844.

 

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Kogelhulzen aangetroffen aan Bramentuin in Rotterdam

Rotterdam - Woensdag 23 september heeft er rond 21.30 uur een schietpartij plaatsgevonden in een park aan de Bramentuin. Voor zover zijn er geen bekenden. Omwonenden hoorden meerdere knallen, waarna zij de politie belden. Agenten troffen meerdere hulzen aan, maar geen...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!