Veel schade na ongeval op kruising Zevenkampse ring Rotterdam

zaterdag 10 januari 2015 23:03

Rotterdam – Bij een ongeval tussen twee voertuigen is zaterdagavond flink wat schade ontstaan. Mogelijk door een voorrangsfout kwamen twee personenvoertuigen elkaar op het verkeerde moment tegen. Het gevolg was een flnke klap en een hoop schade.

Uit voorzorg kwam er een ambulance ter plaatse. Zij hebben alle inzittenden even gecontroleerd maar konden als snel weer met vervolg. De politie begeleidde het verkeer. Ten tijde van het ongeval stonden de stoplichten op knipperen. Beide partijen hebben voor de verzekering een schade formulier ingevuld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_0685 IMG_0684 IMG_0681

IMG_5196 IMG_5198 IMG_5201 IMG_5204

 

Eigenaar/Oprichter Nieuws op Beeld

0 reacties

Veel schade na ongeval op kruising Zevenkampse ring Rotterdam
Schrijver:

 

 

Rotterdam – Bij een ongeval tussen twee voertuigen is zaterdagavond flink wat schade ontstaan. Mogelijk door een voorrangsfout kwamen twee personenvoertuigen elkaar op het verkeerde moment tegen. Het gevolg was een flnke klap en een hoop schade.

Uit voorzorg kwam er een ambulance ter plaatse. Zij hebben alle inzittenden even gecontroleerd maar konden als snel weer met vervolg. De politie begeleidde het verkeer. Ten tijde van het ongeval stonden de stoplichten op knipperen. Beide partijen hebben voor de verzekering een schade formulier ingevuld.

Foto’s : Jeffrey Jacobs & Joëy Heijstek

IMG_0685 IMG_0684 IMG_0681

IMG_5196 IMG_5198 IMG_5201 IMG_5204

 

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Zwaargewonde na schietpartij Zijde Boskoop

Boskoop - In een woning aan de Zijde in Boskoop is afgelopen nacht een persoon zwaargewond geraakt na een schietpartij. Het slachtoffer raakte dusdanig zwaargewond dat hij met een spoedtransport naar het ziekenhuis is gebracht en direct moest worden geopereerd. Voor...

Share This

Deel dit!

Deel het bericht met al je vrienden!